Leonardo DiCaprio'dan Amazonlar'a 5 milyon dolar bağış

Oscar ödüllü yıldız oyuncu Leonardo DiCaprio tamamı Amazon Orman Fonu'na kalmak üzere bir yardım kampanyası başlattı.

Dünyaca ünlü yıldız Leonardo DiCaprio, Instagram hesabı aracılığıyla hayırseverler Laurene Powell Jobs ile Brian Seth'in de desteklediği Earth Alliance isimli topluluk Amazon Orman Fonu'nun web sitesi aracılığıyla yardım kampanyasına destek verdi.

DiCaprio, paranın tamamının şu anda bölgede tahribata neden olan yangına karşı Amazon'da yaşamın sürdürülebilirliğini ve biyolojik çeşitliliği korumaya çalışan yerli topluluklara ve diğer yerlilere gideceğini açıkladı. Alliance, ayrıca Brezilya yağmur ormanlarının onarılmasına yardımcı olacak bağışlar talep etti.

leonardo

leonardo

DiCaprio, “Dünyanın ciğerleri” olarak bilinen Amazonları restore etmek ve korumak için başlattığı kampanyada sosyal ağlar aracılığıyla, hayranlarını da bu önemli göreve katkıda bulunmaya davet etti. Ayrıca “bağışlarınızın yüzde 100'ü Amazon'u korumak için çalışan insanlara gidecek” diye söz verdi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİNLERİ

Kuzenlerim dizisinin oyuncuları bakın şimdi ne haldeler

İLİŞKİLİ HABER

Kuzenlerim dizisinin oyuncuları bakın şimdi ne haldeler
Türkiye Afrika’yla gastronomi tecrübesini paylaşmaya devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye Afrika’yla gastronomi tecrübesini paylaşmaya devam ediyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0