Tarkan sosyal medya hesabından paylaştı: Zaten biliyorsunuz ama yine de söyleyeceğim...

Köln'de ailesiyle birlikte karantinada kalan Mega Star Tarkan'dan, sonunda ses çıktı. Tarkan, takipçilerine koronavirüs ile alakalı bir paylaşımda bulundu.

Koronavirüs salgınındam bu yana ilk kez paylaşım yapan Tarkan, hayranlarının merakını sonunda giderdi. "Bu coronalı günleri el birliği ile atlatacağız elbet. Bu tuhaf zamanlar da geçecek. Ufuktan yine umutlar göz kırpacak" şeklinde konuştu ve takipçilerine tavsiyelerde bulundu.

Tarkan

Tarkan

“Zor zamanlar…
Bu coronalı günleri el birliği ile atlatacağız elbet. Bu tuhaf zamanlar da geçecek.
Ufuktan yine umutlar göz kırpacak.
Baharlar, yazlar gelecek…
Zaten biliyorsunuz ama ben de söylemeden edemeyeceğim:
Mümkün mertebe evde kalmaya çalışalım, yakın temastan kaçınalım, ellerimizi sıkça ve iyice yıkayalım, gerekli ortam ve durumlarda maske takalım.
Herkese sabır diliyorum"
şeklinde not düştü.

AİLESİYLE BİRLİKTE KÖLN'DE KARANTİNA ALTINDA!

Köln sınırında, doğduğu kasaba olan Alzey’deki evine yerleşen Mega Star Tarkan, kalabalıktan uzaklaşmak istemesi üzerine doğa içindeki evinde kendisini ve ailesini karantinaya aldı. Kızı Lila'yla vaktini geçiren şarkıcı, salgın nedeniyle evden dışarı adım atmayan ünlüler arasında.

Tarkan Köln

Tarkan Köln

TARKAN'DAN DUYARLI DAVRANIŞ!

Şarkıcı Tarkan, kızı Liya'nın fazla olan oyuncaklarını muhtaç çocuklara vermeyi planladı. Liya'nın oyuncukları için Maltepe ve Pendik'te iki ayrı büyük depo kiralayan Tarkan'ın bu duyarlı davranışı sevenleri tarafından takdir edildi.

Tarkan haberleri

Tarkan haberleri

TARKAN TURNESİNDEN 5 MİLYON 300 BİN TL KAZANÇ ELDE ETTİ!

16 Ekim'de Londra'da başlayan Avrupa turnesinin sonuna yaklaşan Tarkan, geçen akşam İsviçre'de 5 bin 500 kişiye konser verdi. Soğuk havaya rağmen konser yerinin kalabalık olması gözlerden kaçmadı. 6 Aralık’ta ise Almanya’nın Hannover şehrinde olacak.

Tarkan

Tarkan

 Toplamda 7 konser verdiği turneden, 5 milyon 300 bin TL kazanç elde eden Tarkan, son konserini ise 21 Aralık’ta Köln’de vererek final yapacak.

TARKAN AVRUPA TURNESİNDE!

AFAS Live’da sahne alan Tarkan, hemen arkasından Avusturya’nın en büyük konser alanlarından biri olan Wiener Stadthalle’de sevenleri ile bir araya geldi. Heyecanı gözden kaçmayan şarkıcı, konsere uzun bir ara vermesinden dolayı da üzgün olduğunu dile getirir açıklamalarda bulundu.

Tarkan Viyana Konseri

Tarkan Viyana Konseri

Sahnede “Sizleri o kadar çok özledim ki, bir daha arayı bu kadar uzatmayalım” diyen Tarkan, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyicilere görsel bir deneyim yaşattı. 

Tarkan

Tarkan

Tarkan, konser serisi kapsamında 30 Kasım’da Zürih - Samsung Hall’da, 6 Aralık’da Hannover TUI Arena’ da ve 21 Aralık’da Cologne Lanxess Arena’da sevenleriyle buluşacak.

Hülya Avşar evinde tenis oynadı!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar evinde tenis oynadı!
Oğulcan Engin kimdir? İşte Oğulcan Engin’in lüks rezidansı…

İLİŞKİLİ HABER

Oğulcan Engin kimdir? İşte Oğulcan Engin’in lüks rezidansı…

BİR YORUM YAPIN 22

Ercys 3 yıl önce

Sağını solunu sallaya sallaya bu.memlekette dünya bir para kazandın ben senin biz bize yeteriz , e iyi bir bağışla gündeme gelmeni beklerdim böyle reklam yapmakla değil

Misafir 3 yıl önce

Bunlar 28 şubatçıların milleti uyutmak için piyasaya surulen mızıkacılar

Toplam 1 beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Korkma sizlere hiçbir şey olmaz.

Toplam 2 beğeni

Tekrar 3 yıl önce

Sizler gibi insanlar olduğu müddetçe yenileride daha beterleride tekrar tekrar gelir

Toplam 6 beğeni

Kezo 3 yıl önce

Ekrem amcaya çok güzel olçak diye yapıyordun bağış hani milletine nerde mümkünsede almanyada da gelme benim güzel memleketime siz hak etmiyorsunuz çünkü

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun