Malazgirt 1071 filmi 25 Ağustos'ta vizyonda! Malazgirt 1071 filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Anadolu'yu Türklere vatan yapan Malazgirt Meydan Muharebesi'ni konu alan Malazgirt 1071 filmi, 25 Ağustos'ta vizyonda olacak. Filmin galasına Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat katılacak. Peki Malazgirt 107 filminde kimler rol alıyor? Malazgirt 1071 filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Malazgirt 1071 filminin fragmanı nasıl? İşte merakla beklenen Malazgirt 1071 filmi hakkında tüm detaylar.

TRT ortak yapımıyla çekilen, Türklere Anadolu'yu yurt edindiren Malazgirt Meydan Muharabesi'ni konu edinen Malazgirt 1071 filmi, 13 Mart'tan itibaren vizyonda olacaktı ancak pandemiden dolayı vizyon tarihi süresiz ertelenmişti. Başrolünde Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes ve Caner Kurtaran'ın yer aldığı, senaryosunu Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım'ın yazdığı, yapımcılık ve yönetmenlik koltuğunda da Kalyoncu'nun oturduğu Malazgirt 1071 filminden resmi fragman da yayımlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GALA'DA OLACAK

14 milyonluk bütçe ayrılan filmin galası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. 25 Ağustos'ta vizyona girecek olan film, Okçular Vakfı’nın düzenlediği Malazgirt Zaferi’nin 949. yılı etkinlikleri kapsamında gösterilecek.

İŞTE MALAZGİRT 1071 FİLMİ FRAGMANI;

MALAZGİRT 1071 FİLMİ KONUSU

Filmin genel hikayesinde, Büyük Selçuklu Devleti'nin hükümdarı olan Alp Arslan ve dönemin Bizans İmparatoru IV. Romen Diyojen arasında gerçekleşen Malazgirt Meydan Muharebesi aktarılıyor. 26 Ağustos 1071'de gerçekleşen savaş, Türklere Anadolu'nun kapısını açmış ve Türkler, Anadolu'yu kendilerine yurt edinmişlerdi.

MALAZGİRT 1071 FİLMİ OYUNCULARI

Tarihi filmde başrol oyuncuları Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes ve Caner Kuratan'ın dışında; Hasan Küçükçetin, Ali Düşenkalkar, Ulaş İnan Torun ve Gökhan Güneş ile Asela Demir, Nez Demir ve Büşra Asya Şahin gibi isimler de yer aldı.

Gaziantepli baklavacılardan şarkıcı Halsey'e davet!

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantepli baklavacılardan şarkıcı Halsey'e davet!
Çocuk yıldızlara ne oldu? Kariyerine çocuk yaşta başlayan ünlü isimler

İLİŞKİLİ HABER

Çocuk yıldızlara ne oldu? Kariyerine çocuk yaşta başlayan ünlü isimler

BİR YORUM YAPIN 10

kerim 3 yıl önce

rum imparatoru daha karizmatik olabilirdi.

kerim 3 yıl önce

150 bin kişilik rum ordusu bize doğru yaklaşıyor dediklerinde "biz de onlara yaklaşıyoruz" demiş. bence orjinal cevap fragmandakinden daha güzel

tunctunc 3 yıl önce

Film cok güzel bir zamanda piyasaya cikiyor.:-) isterdimki youtubdede ciksin rumlarda yunanlilarda seyretsin..hi.hi.hi.

tunctunc 3 yıl önce

Bu dizi tüm Arap ülkelerindede bedavaya gösterilmeli bunu cok bekliyorlar.

Oğuz 3 yıl önce

Oturun da tamamen kurgu bir hikaye olan Yüzüklerin Efendisi serisini izleyin. Adamlar uydurdukları bir dünyanın filmini nasıl çekmiş. Biz gerçek bir olayı ki Müslüman Türkler için tarihi bir dönüm noktası olan bir olayı nasıl yavan çekmişiz. Görsel efektler çok kötü. 90'lı yılların teknolojisi. Kalenin mancınıklarla dövüldüğü sahnelerdeki ateş efektleri çok acemice ve efekt olduğu çok belli. Yapamıyorsanız bilenlere yaptırın. İstanbul 1453'deki yavanlığın aynısı. Elin gavuru yapıyor biz yapamıyoruz.

Yorumların Tümünü Okuyun