David Beckham ve Victoria Beckham'dan özel koronavirüs tüneli!

Milyarder çift David Beckham ve Victoria Beckham evleriyle garaj arasında tünel yapmak istiyor. Koronavirüs'ten korunmak için bu önlemi almak isteyen çift yetkililere başvurdu.

İngiltere'deki 9 yatak odalı evlerinden garajlarına geçmek için tünel yapmak isteyen dünyaca ünlü eski futbol yıldızı David Beckham ve Victoria Beckham yetkililere başvurdu. Çift bu evlerinde çocuklarıyla beraber yaşıyor. Koronavirüs sürecinden beridir evlerinden ayrılmayan çift ciddi tedbirler alamaya devam ediyor.

çiftin evleri

çiftin evleri

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Victoria Beckham, ilk kez gülerek poz verdi. Oğlunun sosyal medyasında paylaşılan bir fotoğrafa gülerek verdiği poza hayranlarının yanı sıra 20 yıllık eşi eski futbolcu David Beckham'da yorum yaptı. Eski futbolcunun "Annenin dişleri ne kadar beyaz!" yorumuna beğeni yağdı.

viktoria beckahmın güldüğü fotoğraf

viktoria beckahmın güldüğü fotoğraf

AİLECEK SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK!

Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm ülkelere yayılan koronavirüs binlerce kişinin ölümüne neden oldu. Dünya Sağlık Örgütününün bunun bir salgın olduğunu ve insanların tedbir alması konusunda uyarılarda bulundu. Birçok ülke sınırlarını kapatıp halkına sokağa çıkma yasağı verdi. Çin'den sonra dünyada en fazla kayıp ise İtalya verdi.

david beckham ve ailesi

david beckham ve ailesi

Hükümetleri harekete geçiren virüs, ünlülerin dünyasını da etkiledi. Ardı sıra Holywood yıldızlarının koronavirüs şüphesiyle karantina da olduğu öğrenildi. Bunun için dünya genelinde "evde kal" tagı açılarak insanların toplu alanlardan uzak durması gerektiği söylendi. Bu taga eski İngiliz futbolcu David Beckham'da destek verdi. 60 milyonluk sosyal medya hesabında eşi ve çocuklarıyla evde kaldıklarını belirtti.

david beckham uyarısı

david beckham uyarısı

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ALKIŞLADI!

Beckham son olarak da Türkiye'de her akşam saat 21:00 'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarını alkışlama akımına sosyal medya hesabından katıldı.

Ferhat Göçer'in Twitter'da takipçi kazanma savaşı devam ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ferhat Göçer'in Twitter'da takipçi kazanma savaşı devam ediyor!

BİR YORUM YAPIN 0