Ünlü doktor Mehmet Öz kız kardeşi Nazlım Suna Öz'le bu kez kira kavgası başladı!

Kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçen yıl vefat eden babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin iptali için kız kardeşi Nazlım Suna Öz’e dava açtığına yönelik haberlerle gündem olmuştu. İki kardeş bu kez babalarından kalan yalının kirası üzerine olay yaşadı.

Mehmet Öz, babasının vasiyetinin sahte belge olduğuna dair iddialarında ısrar etmeye devam ediyor. Bununla beraber Öz, kardeşinin sahte belgeler yüzünden babasından kalma yalıdan 85 bin liralık kira aldığını söyledi. Öz, daha önce mahkemeye başvurarak dava açmıştı. Kardeşinin yurtdışına çıkışının engellemesini talep eden Öz, bu kez da yalının kirasından yararlanmak için başvuruda bulundu. Günaydın'da yer alan habere göre savcılığa giden Öz, kira sözleşmesinin feshini bile istediği ortaya çıktı.

MEHMET ÖZ VE KARDEŞİ ARASINDA SULAR DURULMUYOR!

Dünya çapında tanınan doktor Mehmet Öz, babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vefatının ardından geriye mirasçıları olarak annesi Yıldız Suna Öz ile kardeşleri Fatma Seval Öz ve Nazlım Suna Öz'ü dava açtı. Dava dilekçesinde, "Prof. Dr. Mustafa Öz, 2003'te ilk vasiyetnamesini düzenlemiştir. Sarıyer'deki 492 metrekarelik bahçeli iki katlı binayı kızı Nazlım Öz'e bırakmıştır. Taşınmazın Nazlım Öz'e bırakılması, diğer mirasçıların saklı paylarına tecavüz niteliği oluşturacağından bu vasiyetnamenin iptali gerekmektedir. Mustafa Öz, 2008'de ikinci bir vasiyetname daha hazırlamış ve birinci vasiyetnamedeki iradesini değiştirmiştir. İlk vasiyetnamenin iptal edilmesi gerekmektedir" denildi.

İHTİYATİ TEDBİR İSTEDİ

Mehmet Öz'ün avukatı, "Davalı adına tüm bankalardaki mevduat, kiralık kasa vb. tüm hesaplara, davalı adına kayıtlı tüm taşınmazlara ihtiyati tedbir kararı verilmesini talep ediyoruz" dedi. Davaya cevap veren Nazlım Öz'ün avukatı ise "Mehmet Öz'ün ikinci vasiyetnamenin geçerli olduğuna ilişkin söyleminin nazara alınmamasını istiyoruz. Nazlım Öz'ün mal varlığına tedbir konulması ve hesapların araştırılması yönündeki talebinin de reddi gerekir" dedi. 

Ünlü şairden ''Dursun Ali Erzincanlı öldü!'' iddialarına yanıt geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şairden ''Dursun Ali Erzincanlı öldü!'' iddialarına yanıt geldi!
Milli Saraylar'ın en büyük halısının restorasyonu sona erdi

İLİŞKİLİ HABER

Milli Saraylar'ın en büyük halısının restorasyonu sona erdi
Enis Arıkan ekranlara dönüyor! Camdaki Kız dizisiyle el sıkıştı

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan ekranlara dönüyor! Camdaki Kız dizisiyle el sıkıştı
Gigi Hadid'den kızı Khai'ye nazar boncuğu!

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid'den kızı Khai'ye nazar boncuğu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

Ben 4 yıl önce

Çok şaşırtıcı. Paraya para demeyen adamın ufacık binayla ne işi olabilir

Toplam 1 beğeni

TÜRK 4 yıl önce

Yalıyı biliyorum güzel bir yerde değeri yüksek tabi. Ortalık bu yüzden karışıyor eşit bölüşün işte doğru olanda bu değilmi

Toplam 2 beğeni

Dervaz 4 yıl önce

Adam tam abd li olmuş Kahvaltı yapmayın diyen biri

Toplam 7 beğeni

Kaya 4 yıl önce

Demekki ne kadar zengin olursan ol mal hırsı kardeş filan dinlemiyor

Toplam 15 beğeni

Ahmet 4 yıl önce

Hak aramak başka bi deyişle adalet olabilirmi

Toplam 3 Beğeni

Ahmet 4 yıl önce

Amerikalı

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun