Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ının ölümünün 18.yılı!  Süleyman Çakır nasıl öldü?

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtar Vadisi'nin başrol karakteri Süleyman Çakır sosyal medyanın trend başlıkları arasına yerleşti. Süleyman Çakır'ın neden ve ne zaman öldüğünü merak ediyorsanız haberimizin detaylarında öğrenebilirsiniz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle gönüllerde taht kuran Oktay Kanyarca Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli rolüyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı poligonda atış paylaşımına binlerce Süleyman Çakır yorumu yapıldı.

2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisi Kurtlar Vadisi adeta bir döneme damgasını vurmuştu. 16 yıl önce TV ekranlarında olan dizi hala sosyal medyada konuşulanlar arasında. Dizinin hayranları internette Süleyman Çakır nasıl öldü? Süleyman Çakır ne zaman öldü? sorularının cevaplarını arıyor.  Süleyman Çakır için dizinin hayranları mevlit düzenlemiş, gazetelere vefat ilanları vermiş ve gıyabi cenaze namazı kılmışlardı. Her yıl olduğu gibi vatandaşlar sosyal medyada Süleyman Çakır’ı andı. Özellikle Twiter'de meşhur olan Süleyman Çakır, Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı bir isimdir. 

süleyman çakır ölüm anı

süleyman çakır ölüm anı

OKTAY KAYNARCA'DAN SÜLEYMAN ÇAKIR PAYLAŞIMI

Dizide 45. bölümde ölen ve öldüğü bölümün yayın tarihi 8 Nisan olan Süleyman Çakır karakteri için, ölüm tarihinde anma paylaşımları yapıldı. Gıyabi cenaze namazı kılınan ilk dizi karakteri olarak da tarihe geçen Süleyman Çakır için Oktay Kaynarca da sessiz kalmadı.

Karakterin bu kadar sevilip benimsenmesinden duyduğu mutluluğu ve şaşkınlığı her defasında dile getiren Kaynarca, Instagram hesabından, 'Ölüm yıldönümünde her yıl artarak çoğalan ve unutmayan sevenlerinin başı sağ olsun...' mesajıyla Süleyman Çakır'ın bir sahnesini paylaştı.

SÜLEYMAN ÇAKIR KİMDİR?

Fakirlik içinde geçirdiği çocukluğunda evde yapılan nohut pilavı satarak annesi ve kardeşi Derya'ya bakmıştır. Babasının gözlerinin önünde öldürülmesi dünyaya hep kötülükle bakmasına neden olmuştur. Küçüklüğünden bu yana hep sokaklarda büyüyen Çakır, sonunda suç dünyasıyla tanışmış ve acımasızlığıyla basamakları teker teker çıkmıştır. 

SÜLEYMAN ÇAKIR NASIL ÖLDÜ?

Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir. Can dostu Polat Alemdar Çakır’ın ölümünün ardından Halit’i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştır. Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi’nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendir. 

Alain Delon'un oğlu Fabien Delon 'öldü' haberlerine ateş püskürdü: Babam ölmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Alain Delon'un oğlu Fabien Delon 'öldü' haberlerine ateş püskürdü: Babam ölmedi!
Will Smith'e attığı tokat yüzünden ağır ceza! 10 yıl Oscar'a giremeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Will Smith'e attığı tokat yüzünden ağır ceza! 10 yıl Oscar'a giremeyecek
Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu İzzet Günay'ın zamana meydan okuyan hali!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu İzzet Günay'ın zamana meydan okuyan hali!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

keykavus 2 yıl önce

Bu mantık, bu kafayla biz bir yere gelemeyiz.