Mert Öcal’ın Kırmızı Oda kadrosuna dahil olacağı iddia edildi! Survivor Mert Öcal kimdir?

Sosyal medya hesaplarından sık sık sevenlerine yeni projeleriyle ilgili tüyolar veren Met Öcal’ın TV 8’in reyting rekortmeni Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olacağı söylendi. Peki Mert Öcal kimdir? Survivor Mert hangi dizilerde oynadı? Mert Öcal evli mi? İşte merak edilen soruların yanıtı:

TV 8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisine Salih Bademci ve Hande Doğandemir’in veda etmesinden sonra yeni oyuncuların katılacağı sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Kırmızı Oda’nın senaristi Dilek Öksüz’ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise kafaları karıştırdı. Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının final kararı almasıyla beraber Mert Öcal oyunculuğa geri döneceğinin ilk sinyallerini geçtiğimiz günlerde vermişti. 

OGM Pictures imzası taşıyan Kırmızı Oda dizisi Prof. Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlandı. Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimler konuk oyuncu olarak katılıyor. Oyunculuk performanslarıyla göz dolduran Hande Doğandemir ve Salih Bademci’nin diziden ayrılmasından sonra dizi yeni transferiyle gündeme gelmeye başladı. Survivor yarışmasından sonra popülerliğini arttıran Mert Öcal’ın diziye ilk katılan isimlerden biri olacağı öne sürüldü.

MERT ÖCAL KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmasında ünlüler kadrosunda yer alan Mert Öcal, internet üzerinden en çok araştırılan Survivor yarışmacıları arasında yerini aldı. Ünlüler takımı yarışmacılarından olan isim aynı zamanda araba ödülünün de sahibi oldu. Survivor'da parkurda gösterdiği mücadelelerle adından söz ettirmeye başlayan Survivor Mert Öcal aslında Türkiye'nin yakından tanıdığı isimlerden.  2004 yılında "Best Model of The World" yarışmasını kazanan Mert Öcal Arka Sokaklar, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz, gibi dizilerde rol almış.

Birleşme partisinde sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı.

Fındık kurdu Berna Karagözoğlu'nun son hali görenleri şaşırtıyor

İLİŞKİLİ HABER

Fındık kurdu Berna Karagözoğlu'nun son hali görenleri şaşırtıyor
Yavuz Bingöl, kardeşinin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çekti

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Bingöl, kardeşinin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çekti
Zeynep Çamcı'nın esprili Rihanna paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Çamcı'nın esprili Rihanna paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0