Yavuz Bingöl, kardeşinin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çekti

Sanatçı Yavuz Bingöl'ün kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden kız kardeşi Fatma Efsun Pul, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde toprağa verildi.

Yavuz Bingöl'ün, hayatını kaybeden 51 yaşındaki kız kardeşi Fatma Efsun Pul'un cenazesi Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi'nde kılınan ikindi namazının ardından Küçükköy Mezarlığı'nda defnedildi. Kız kardeşinin ölümü ile adeta sarsılan Bingöl, cenaze töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maalesef kaybettik kardeşimizi. Allah mekanını cennet eylesin. Çok genç yaşta kaybettik. 2 yıldır kanserdi. Yenemedi" dedi.

DOSTLARI ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Bingöl ve ailesini sanatçı arkadaşları Mahsun Kırmızıgül, Deniz Oral ve Olgun Şimşek yalnız bırakmadı. Pul'un cenazesine eşi Serkan Pul ve kızı Fatma Ceren Çınar'ın yanı sıra yakınları, akrabaları ve sevenleri katıldı.

TRT'den emekli olan, bir kız çocuk annesi Fatma Efsun Pul'un cenazesinde Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan da hazır bulundu.

Mert Öcal’ın Kırmızı Oda kadrosuna dahil olacağı iddia edildi! Survivor Mert Öcal kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Mert Öcal’ın Kırmızı Oda kadrosuna dahil olacağı iddia edildi! Survivor Mert Öcal kimdir?
Zeynep Çamcı'nın esprili Rihanna paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Çamcı'nın esprili Rihanna paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 18

osman ali 3 yıl önce

RABBİM RAHMET EYLESİN YAVUZ BİNGÖL KARDEŞİM ALLAH SABIR VERSİN İNSAN NE ACILAR ÇEKİYOR sınavlar bitmiyor imtihanlar art arda ama pes etme ölüm herkes için var sanma biz sırada değiliz belkilerle dolu hergün anonslar yapılıyor hergün birilerinin bu acıyı yaşadığını unutma sıra sende yarın başka birinde çünkü bu dünya ya ölmeye geldik burası kalma yeri değil iyi ki öyle yoksa hırslarımızın esiri olurduk sabır diliyorum

Toplam 1 beğeni

Baybora 3 yıl önce

Rabbim rahmetini esirgemesin. Yavuz abinin ve ailesinin başı sağolsan.

Tunç 3 yıl önce

Çevremde kanserden iyileşen 1 kişi bile duymadim...

Casim ERDOĞAN 3 yıl önce

Başın Sağ olsun Allah sabırlar versin

Faruk Uçar 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah ailesine Allah sabırlar versin .Allah cennette buluştursun inşallah.

Yorumların Tümünü Okuyun