Zeynep Çamcı'nın esprili Rihanna paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti

Oyuncu Zeynep Çamcı sosyal medyasını sıklıkla kullanan ünlülerimizden güzel oyuncu Zeynep Çamcı esprili bir Rihanna paylaşımda bulundu. Sosyal medyayı yıktı geçti.

Oyuncu Zeynep Çamcı, sosyal medyada esprili bir Rihanna paylaşımında bulundu. Önlüklü çocukluk fotoğrafını Rihanna'nın photoshoplu karesiyle paylaşan Çamcı, takipçilerini güldürdü. Bir de güldüren bir mesaj yazarak sosyal medyayı yıktı geçti.

Güzel oyuncu, kendisinin ilkokul yıllarında çekilen bir pozunu da ekleyip " Örtmenim böğün canlı ders var mi?” diye paylaşılan Rihanna’lı fotoğrafın önlüğü benim önlük. Biri bi’ gece önceden ütülenmiş önlüğümü alıp Rihanna’ya giydirivermiş, kuzenim fark etmiş. Benim anam Rihanna giysin diye ütülemedi o önlüğü, canım anam. Çok güzel olmuş" mesajıyla birlikte paylaştı.

Zeynep Çamcı'nın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni ve 'Çok güldüm', 'Yalnız Rihanna'nın önlüğü daha ütülü gibi' çok sayıda yorum geldi. Çamcı'yı bu esprili paylaşımı yapmaya yönelten ise Rihanna fotoğrafı ile yapılan ve internette kullanılan bu foto montaj oldu. Rihanna'nın yüzünün eklendiği fotoğraftaki öğrenci Çamcı'nın ilkokul önlüğünü giyip aynı yakayı takıyor. Okulun arması da aynı.

 

Mert Öcal’ın Kırmızı Oda kadrosuna dahil olacağı iddia edildi! Survivor Mert Öcal kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Mert Öcal’ın Kırmızı Oda kadrosuna dahil olacağı iddia edildi! Survivor Mert Öcal kimdir?
Yavuz Bingöl, kardeşinin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çekti

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Bingöl, kardeşinin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çekti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0