Demet Akalın ve takipçilerinin 'Eurovision' diyaloğu gündeme damga vurdu!

Sosyal medya hesabında Türkçe'yi doğru düzgün kullanmadığına yönelik birçok kez linç yiyen Demet Akalın'ın takipçileriyle Eurovision diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu.

Eurovision Şarkı Yarışması'nın 65'incisi gerçekleştirilen dün akşamki programla ilgili yorum yapan Demet Akalın sosyal medyada takipçilerinin diline düştü. Akalın, 'Murat Boz ne sallardı be, #Eurovision olalım seneye ya kıskandım ne güzel ya üf imza mı toplasak' paylaşımına bir kullanıcı 'Abla seni de orada görmek istiyoruz' cevabını verince Demet Akalın'la diyaloğa girdiler.

'İngilizce yok oğlum' diyen Akalın'a bir diğer kullanıcı 'Türkçe de yok abla no problem' dedi. Akalın, yorumu beğenerek 'bu iyiydi' yazdı..

 

 

 

 

DEMET AKALINDAN ŞAŞIRTICI KIYAFET AÇIKLAMASI

Alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan ünlü popçu Demet Akalın, üzerinde taşıdığı pahalı kıyafetler ve harcadığı uçuk fiyatlarla magazin gündemine gelmişti.

Dünyaca ünlü markalar Dolce Gabbana ve Louis Vuitton'a ait ayakkabı, gözlük ve çantasıyla dikkatleri üzerinde toplayan Akalın, gözlük ve çanta dışındakilerin sponsor olduğunu ifade etti. Akalın, "Kıyafetlerim çok pahalı değil, ucuz bunlar be, ayakkabılarım da sponsordan. Sponsorlarım sağ olsun" diye cevapladı.

Acun Ilıcalı'nın amcası Nazmi Ilıcalı hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın amcası Nazmi Ilıcalı hayatını kaybetti!
Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar mekanları hangi ilçede

İLİŞKİLİ HABER

Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar mekanları hangi ilçede

BİR YORUM YAPIN 97

hknslh 2 yıl önce

murat boz da ingilizce var sanki :)

Melek 2 yıl önce

Belki var nerden biliyorsun

Yıldız 2 yıl önce

Bunlar kaliteli sanatçılar kıskanmayın

Toplam 1 beğeni

Harun 2 yıl önce

Küçük çocuğu etkilemiş olması bence suç teşkil eder.

Toplam 1 beğeni

cengiz 2 yıl önce

Demet burda haklı, çıkmış internet fenomenimidir nedir ne olduğu da belli değil, sırtararak çalmadım abla istiyorsun paranı gönderirim diyor pişkin pişkin. Sosyal medyanın fenomenlerine bak sen...Şımarık,...

Toplam 3 beğeni

rumuz 2 yıl önce

reklamlar reklamlar cebe girsin paralar

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun