Madonna koronavirüse yakalandı! Madonna kimdir?

Popun Kraliçesi olarak tanınan 61 yaşındaki Madonna sosyal medya hesabından koronavirüs olduğunu duyurdu. Hayranlarını korkutan Madonna, durumunun şimdilik iyi olduğunu bildirdi.

1980'lerden beri sahnelerde ve ekranlarda yer alan Madonna, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsüne yakalandı. Haberi kendi sosyal medya hesabından duyuran Madonna, antikor testi yaptırarak sonucu öğrendiğini söyledi. Madonna paylaşımına "Geçen gün bir test yaptım ve antikora sahip olduğumu öğrendim.Yarın arabayla uzun bir yolculuk yapacağım… Koronavirüslü havada nefes alacağım. Umarım güneş parlıyordur" notunu düştü. 

madonna koronavirüsüne yakalandı

madonna koronavirüsüne yakalandı

MADONNA KİMDİR?

Asıl adı Madonna Louise Ciccone'dir. 16 Ağustos 1958 yılında Amerika'da dünyaya geldi. 1980 yıllarında başladığı müzik hayatında oyunculukta yaptı. Kısa zamanda ülke sınırlarını aşarak tüm dünya da ciddi bir hayran kitlesi elde etti. Özgün sesi ve tarzıyla Popun Kraliçesi ilan edilen Madonna, kariyer hayatı boyunca her yıl ödüller aldı.  1996 yıllarında rol aldığı projelerdeki oyunculuklarından da ödüller aldı.  Lourdes Leon, Rocco Ritchie, David Banda Mwale Ciccone Ritchie, Mercy James, Stella Ciccone, Estere Ciccone adlarında yedi tane çocuğu var. 

madonna geçlik

madonna geçlik

Tuvalet kağıdı rulosunun kullanım alanları!

İLİŞKİLİ HABER

Tuvalet kağıdı rulosunun kullanım alanları!
Hülya Avşar fiyatı artırdı! Bölüm başına 120  bin TL...

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar fiyatı artırdı! Bölüm başına 120 bin TL...

BİR YORUM YAPIN 0