Çukur'un 4. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Yamaç gözyaşlarına hakim olamadı...

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'dan merakla beklenen 4. sezonundan bir tanıtım daha yayınlandı. Koçovalı kardeşlerin bir arada olduğu tanıtıma Yamaç'ın, İdris Koçavalı'yı görüp gözyaşlarına hakim olamadığı anlar damga vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'un 4. sezon ikinci fragmanı yayınlandı. Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Çukur dizisi, duygu dolu fragmanıyla ile yeni sezona bomba gibi geliyor.

Koçovalı kardeşlerin bir arada olduğu yeni sezon fragmanında, Yamaç'ın babası ile ilgili söylediği sözler herkesi duygulandırdı. Yamaç, "Babalar akıldan kolay çıkmaz. Gözünün içine bakarsın. Beni seviyor mu? Benden memnun mu? Benden razı mı? dersin. Kahramanım dersin çocukken. Düşmanım dersin gençken. Hayatın babanı yendiğin zaman başlar. Daha doğrusu sen öyle sanarsın. Bitti dediğin yerde, onu yendim dediğin yerde hayattan nasıl büyük bir kazık yediğini anlarsın. Babaların günahlarını oğullar çeker. Peki ya oğulların günahlarını kimler çeker?" ifadelerini kullandı.

Kardeşlerin acı içinde babalarına duydukları özlem ve sevgiyi gözler önüne sererken, Yamaç'ın İdris Koçovalı'yı görüp gözyaşlarını tutamadığı anlar ise fragmana damga vurdu.

Koronavirüs salgının ortaya çıktığı hafta çekimleri durdurulan Çukur dizisinin sezon finali yaptığı duyuruldu. Bu haberden sonra ikinci üzücü haber ise dizinin barşol oyuncularından Önder Ender'in vedası oldu. Temmuz sonlarına doğru başlayacak olan çekimlerde de yer alacak olan oyuncunun bu ani kararının nedeni henüz bilinmiyor. Ancak ekranlarda yer alacak ilk bölümde öleceği öğrenildi. 

önder ender

önder ender

Balat'ta çekimleri yapılan Çukur dizisi koronavirüs sonrası çekimleri durdurulan ilk diziler arasında yer aldı. Kalabalık ekiplerle çekilen dizinin bu kararı alması hayranları üzdü. Ancak yapımcılar en kısa zamanda yeniden ekranlarda olacağını belirtmişti.

çukur oyuncuları

çukur oyuncuları

Salgının normal hayatı etkilemesiyle sürekli ileri bir tarihe atanan çekimlerin ardından yapımcılar yeni bir karar aldı. Dizinin bu aylarda sezon finali karar verdiğini yeni çekimlerin ise Temmuz sonunda yapılmaya başlanacağı haberi geldi. 

çukurun vartolu sadettini

çukurun vartolu sadettini

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Damla Sönmez, Nejat İşler ve Perihan Savaş gibi güçlü isimlerin olduğu dizinin oyuncuları salgının ilk günlerinde telekonferasnla bir araya gelip hayranlarını sevindirmişti. 

Sunucu Zahide Yetiş bir ilke imza attı! Ekranlara geri dönüyor...

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Zahide Yetiş bir ilke imza attı! Ekranlara geri dönüyor...
Çağlar Ertuğrul'dan gülümseten paylaşımlar!

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Ertuğrul'dan gülümseten paylaşımlar!
40 yaşına basan Begüm Kütük,  istediği hediyle gönülleri fethetti!

İLİŞKİLİ HABER

40 yaşına basan Begüm Kütük, istediği hediyle gönülleri fethetti!
Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral kaza geçirdi! Omzu yırtıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral kaza geçirdi! Omzu yırtıldı
Ümit Erdim'den en tatlı tbt paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim'den en tatlı tbt paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 1

Murtaza 3 yıl önce

Çukur benim için çoktan bitti.