Ahmet Hakan'dan Emre Kınay'a: 'Güya sosyalist Emre Kınay...'

Oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz gece basın mensuplarıyla kavga etti. Gazetecilere sert sözler kullanan Kınay'ı, kimse sakinleştiremedi. Olay yerine polis intikal ederken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldular. Gazeteci Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında bu konuyu gündemine taşıdı. Hakan, Kınay'ı sosyalistlik imajı üzerinden eleştirdi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında, oyuncu Emre Kınay'ın bir magazin gazetecisiyle yaşadığı polemiğe de yer verdi. Hakan, geçtiğimiz yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Kadıköy Belediye Başkanı adayı da olan Kınay'ın sosyalist olduğunu beyan etmesi ancak gazeteciyi maaşı üzerinden aşağılamasına, köşesinde şu sözlerle yer verdi:

'GÜYA SOSYALİST EMRE KINAY MUHABİR MAAŞINI AŞAĞILIYOR

BEYAZ TV muhabiri, bir mekân çıkışında Emre Kınay’a mikrofon uzatıp soruyor:

*

“Gece saat 24.00’ü geçtiği halde mekândasınız. Belediye başkanı seçilseydiniz böyle bir duruma müsaade eder miydiniz?”

*

Emre Kınay’ın bu soruya karşı yaptıkları şunlar:

Köpürme... Kabalaşma... “Tutmayın beni” havaları... Bağırma... Çağırma... “Sen kimsin” diye çıkışma... Muhabirin üzerine yürüme...

*

Fakat ben bunlardan ziyade, Emre Kınay’ın muhabiri aşağılarken söylediği şu cümlelere takıldım:

*

“Bu maaşa yapılacak iş değil bu. Gel benimle çalış, kimse saat kaçta dışarıda olacağıma karışmıyor. Annem, babam karışmıyor, sen kimsin gerizekâlı!”

*

Kendisine sürekli “efendim” diye hitap eden, terbiyesini hiç bozmayan, “siz” demekten asla kaçınmayan magazin emekçisi bir muhabiri...

Maaşı üzerinden aşağılayan, görgüsüz bir komprador edasıyla “Gel sana iş vereyim” diye küçümseyen ve ağır hakaret eden bu Emre...

“Ben sosyalistim” falan diye hava basan Emre değil mi?

*

Azıcık mürekkep yalamış tipik kapitalistlerin kendilerini sosyalist sanmalarından illallah!'

Ünlü oyuncu Emre Kınay, dün akşam saatlerinde yakın arkadaşlarıyla birlikte Cihangir semtinde bir mekanda yemek yedi. Kınay, bu sırada magazin gazetecileri tarafından görüntülendi. Aynı anda Kınay'ın yanındaki arkadaşlarından biri, yere düştü ve Kınay ona yardım edip teselli etti. İşte bu anda görüntülendiğini fark eden oyuncu, sinirden deliye döndü.

Basın mensuplarına küfür ve hakaretler savuran Kınay'ın alkollü olduğu iddia edildi. Konuşmakta güçlük çeken Kınay'a bir muhabir, 'Saat 12'yi geçti hala mekandasınız?' diye sordu. İki katı sinirlenen Kınay, 'Sana mı soracağım?!' diyerek bağırmayı sürdürdü.

Basın mensuplarına, 'Polis çağır!' diyerek karşılık veren Kınay'ı yanındaki arkadaşları da sakinleştiremedi. İlerleyen dakikalarda polis ekipleri olay yerine geldi. Polis memurları mekanda incelemelerde bulunurken, Kınay ise olay yerinden ayrıldı. Karaköy'de bulunan polis merkezine giden oyuncu, basın mensuplarından şikayetçi oldu. Bu şikayete karşılık olarak basın mensupları da Kınay'dan şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç imaj değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç imaj değiştirdi!

BİR YORUM YAPIN 12

Yörük Ahmet 3 yıl önce

İzlemeyin artık şu ahlaksızları, Yeter artık milletin sırtından geçindiğiniz emre fendi. Sen bu toplumu temsil edemezsin.

Toplam 12 beğeni

izmirli 3 yıl önce

meral hanıma sorun. bu adamı nasıl aday göstermişler?

Toplam 14 beğeni

Yavuz Selim 3 yıl önce

Bu mahluk, İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı idi değil mi?

Toplam 19 beğeni

hanzala 3 yıl önce

Seyredip şunları havaya sokuyorsunuz seyretmeyin arkadaş gidin tiyatro izleyin kitap okuyun

Toplam 22 beğeni

mtdrgn 3 yıl önce

kınay ı sevmem de kendine gazeteci diyen ama gazeteci olmayan kişi neden o saatte kınay ı görüntülüyor ve bu saatte ne işiniz var burada diye soruyor? o kim ki?

Toplam 5 beğeni

adanalı 3 yıl önce

adamın işi o

Toplam 5 Beğeni

Murti 3 yıl önce

Haberi neresinden okudun? Muhabir diyor haberde! Muhabir olmasa dahi, kendisini belli kesimi yönetmeye aday gören kişiye soru her yerde sorulur! Çünkü siyasetçi halka mal olmuştur, ve kendisine gayet nazik bir dille sorulan soruya cevap verir! Sosyalistim ayaklarına yatıp, basın emekçisine küfretmek, onu aşağılamak kimsenin hakkı olamaz! Önce haberi eksiksiz okuyalım ve sonrasında küfrü ve küfür edeni haklı görmeyelim!

Toplam 7 Beğeni

osman 3 yıl önce

kinayi bayagi bi sevmiyormussun belli .nasil da savunuyorsun!

Toplam 18 Beğeni

vatanislam 3 yıl önce

gazeteci ne iş yapar birde bu magazin programı bölümünde ise ünlü mekanlarda kendine haber arar. Sen şimdi devlet tarafından izinli gazeteciyi eleştiriyorsun da suçlu hakaret eden gazeteciyi aşağılayan birini mi koruyorsun yazıklar olsun bu zihniyete. emre efendi seni oralara getiren halk aşağı almayı da bilir şimdi koş halk tv ye sana biraz malzeme çıkartsınlar.

Toplam 21 Beğeni

Rebelboy1903 3 yıl önce

Orada ne mi işi var onun işi o saatlerde başladığından olabilir mi?

Toplam 10 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun