Usta sanatçı Mazhar Alanson hakkında çıkan haberlere isyan etti!

MFÖ grubundan 27 Ağustos'ta Bodrum'da verecekleri konserin çeşitli sebeplerden ötürü iptal olması ardından ortaya atılan iftiralara grup üyesi Mazhar Alanson cevap verdi. Alanson, son günlerde yaptığı röportajlar ardından bu tarz linçlerin geldiğine üzüldüğünü belirtti.

Sosyal medyada yer alan yalan itiraflar Mazhar Alanson'u üzdü. Alanson, grubuna ve kendisine karşı yapılan bu nefret hareketlerinin verdiği röportaj ve sergilediği duruştan kaynaklandığını belirtti. Biletlerin satılmadığı için konserin iptal ediği söylenmişti usta sanatçı o konu hakkında "Konserin sıfır bilet sattığına çocuklar bile inanmaz" şeklinde konuştu. 2018 yılında verdiği bir röportajın çarpıtıldığını söyleyen Alanson, "Allah iftiradan korusun. 2018 yılında verdiğim röportajda, ‘Ülkemizin gerçeklerini kabul edersek hepimiz daha mutlu olacağız. Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!’ demiştim. Röportajdan bakabilirsiniz ne dediğime. Beni linç ediyorlar" yalan iddiaların bu açıklamadan sonra artığını hatırlattı. Alanson'a grup arkadaşlarından destek geldi. 

mfö grubundan özkan uğurun mazhar alanson paylaşımı. Bu paylaşımla özkan alansona destek oldu

mfö grubundan özkan uğurun mazhar alanson paylaşımı. Bu paylaşımla özkan alansona destek oldu

27 Ağustos akşamında Bodrum Antik Tiyatroda sahne alacak olan MFÖ grubu hakkında ortaya atılan iddialara açıklama geldi.

mfö grubu

mfö grubu

Biletlerin satılmadığı için sahne alamayan grup üyeleri çıkan haberlere sinirlenerek konserin neden iptal edildiğine dair "Kerki/Solfej organizasyonun 27 Ağustos tarihinde Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşmesi planlanan MFÖ konseri, organizasyon firmasının finansal ve organizasyonel şartları yerine getirmemesi sebebiyle iptal edilmiştir. Konserin iptal sebebiyle ilgili diğer iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Yeni konserlerde görüşmek dileğiyle..." açıklamasında bulundu. 

Kaya Çilingiroğlu: İstanbulkart kullanıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Kaya Çilingiroğlu: İstanbulkart kullanıyorum!

BİR YORUM YAPIN 6

mustafa kaan 3 yıl önce

bu ülkede ALLAH PEYGAMBER dersen lince uğrarsın.ama ne gariptir ki linç edenler sözde müslümandır.inanılmaz değil mi?

Toplam 2 beğeni

Horoz 3 yıl önce

Takma abi bunların derdi senin inancın la sözde ilerici bunlar ama ne kadar geride olduklarının farkında değiller bagnaz kafalılar inanca saygıları yok

Toplam 1 beğeni

Mehmet 3 yıl önce

Bu değerli sanatçılara saldırıyorlar ki diğerleri açıklama yaparken korksunlar ve kendilerinin istemediği demeçler vermesinler, hükumet ve halkın sesi daha kısılsın, o hainlere inat konuşmaya devam etmeli!

Toplam 1 beğeni

Harun 3 yıl önce

Peygamberle değil Rabb ile problemleri var. Allah'ın Rabb oluşu bunları seküler sistem tasavvuruna doğrudan darbedir.

Toplam 1 beğeni

hüsnü ........... 3 yıl önce

hocam siz üzülmeyin bu millet sizi iyi tanır domuz yiyen yalancı serhoş din düşmanlarınıda bilir

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun