Kaya Çilingiroğlu: İstanbulkart kullanıyorum!

Sanat dünyasının ünlü isimleri de toplu taşıma araçlarına binerek seyahat etmeye başladı. Kaya Çilingiroğlu önceki gün Bebek'te arkadaşlarıyla buluştu. Mekan çıkışında elindeki ulaşım kartıyla görüntülenen Çilingiroğlu, Bebek'teki umumi tuvalete girerken objektiflere yakalandı.

Kaya Çilingiroğlu önceki gün Bebek'te arkadaşlarıyla buluştu. Mekan çıkışında elindeki İstanbulkart'la dikkat çeken Çilingiroğlu, umumi tuvalete girerken görüntülendi. Çilingiroğlu, "İstanbulkart kullanıyorum. Otobüse ve metroya da biniyorum" dedi.

Daha önce metroya binen Kaya Çilingiroğlu sosyal medya hesabından bu fotoğrafını paylaşmıştı.

Usta sanatçı Mazhar Alanson hakkında çıkan haberlere isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Mazhar Alanson hakkında çıkan haberlere isyan etti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0