Ünlülerden Halil Sezai’ye tepki yağdı! Usta sanatçı'dan Halil Sezai'ye sert gönderme

Şarkıcı Halil Sezai’nin 67 yaşındaki Hüseyin Meriç’i darp ettiği görüntülere tepki yağmaya devam ediyor. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından sanatçıyı adeta topa tuttu.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri çıktı. Görüntülerde Halil Sezai ve beraberindekilerin tartıştıkları kişiye vurduğu görüldü. 

Şarkıcı Sezai’nin çekim yapmalarına izin vermeyen 67 yaşındaki Hüseyin M.'ye şiddet uygulaması, sosyal medyada büyük tepki çekti. Ünlü isimler, Sezai’yi kınayan mesajlar yayınladı.

CÜNEYT ARKIN

Halil Sezai'ye tepki gösterenlerden biri de usta sanatçı Cüneyt Arkın oldu. Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından paylaştığı sözlerle Halil Sezai'ye göndermede bulundu.

Cüneyt Arkın, paylaşımında; "Bir sanatçı sadece şarkı söyleyerek, film çekerek Türk halkına karşı görevini yapmış olmuş sayılmaz.Sanatçılar topluma örnek insanlar olması gerekir. Halka karşı onun sorumlulukları vardır. Özellikle gençlere örnek olmalılardır." ifadelerini kullandı.

SILA

Şarkıcı Sıla da yaşananlar karşısında sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı, Twitter hesabı üzerinden "Yazıklar olsun Halil Sezai" mesajını yazdı. Sıla'nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

 

KÜRŞAT

Ünlü türkücülerden biri olan aynı zamanda Kanal 7 televizyonunda Gündüz gece programı sunan ve çok sevilen Kürşat,  Halil Sezai'nin görüntülerine tepki gösterdi. Türkücü Kürşat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Senin kulağını kanatana kadar, ezan okurum terbiyesiz!" dedi.

FIRAT TANIŞ

Oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış, Halil Sezai’nin görüntülerini utanarak izlediğini belirterek, “Şiddeti mazur gösterecek hiçbir taraf, yön, kimlik, statü söz konusu olamaz. Utançla kınıyorum” dedi. 

HALUK LEVENT 

Haluk Levent ise AHBAP Platformu olarak harekete geçtiklerini ifade ederek, şu açıklamayı yaptı: “Bu konuyla ilgili amcaya ulaşacağız. Durumu yok ise ve kendisi de isterse AHBAP Platformu olarak davasında yanında olacağız.”

SİNAN AKÇIL

'Ayyaşlık var, yaşlılara el kaldırma var , örf yok , adet yok! Gücün herhalde o amcaya yetiyor. Bana da yeter miydi acaba o güç karşına çıksam! Yazık sana! Acınacak haldesin.'

MURAT KEKİLLİ

Bir diğer tepkide ünlü şarkıcı Murat Kekilli'den geldi. Kekilli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yazıklar olsun Halil Sezai, ezandan mı rahatsız oldun, adamdan mı?" dedi.

ŞÜKRİYE TUTKUN 

Ünlü şarkıcıya bir tepki de halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun’dan geldi. Tutkun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Kadına şiddete hayır, yaşlıya şiddete evet" Gözlerime inanamadım. Bunu yapanı, izleyici kalanı, gözaltında olduğu için üzüleni destekleyeni hiç anlayamayacağım. Her gün insanlığımız adına daha da kötüye gidiyor, haber izlerken utanıyorum. Yazıklar olsun bize.

ALİŞAN 

"Şimdi bu durumda bir ceza verilmiyorsa, hepimiz için hak mı doğuyor? İstediğimiz zaman, gücümüz de yetiyorsa birisinin bahçesine dalıp, evinden alıp ağzını burnunu kırmak serbest yani öyle mi? Yaşlı, genç, çocuk kadın fark etmez? Avukatlara soruyorum böyle bir hakkımız var mı? Ya da TCK’da? Burada istediğinizi linç edin, istediğinizi göklere çıkarın umurumda değil. Ama yaşlı, babası yaşında adamı öldüresiye döven birisini görmezden gelmek tam anlamıyla iki yüzlülüktür."

FULDEN URAS

"Ahhh be amcam sana geçmiş olsun! Sana da geçmiş olsun Halil Sezai Türk halkı bunu unutmaz! Seni farklı şarkılarınla sevdik böyle iğrenç bir ruh haline hangi ara geldin? Lanet olsun çocuğa, yaşlıya, kadına, hayvana şiddet uygulayan herkese. Lütfen Ozan Güven, Ahmet Kural nasıl cezalandırıldıysa bu adam da aynı muameleyi görmeli ve burada siz basın mensuplarına çok görev düşüyor lütfen ama lütfen peşini bırakmayın bu olayın. Şiddetin kadını, erkeği, yaşlısı, genci yok. Her kime uygulanıyorsa uygulayan gereken her türlü cezayı alsın."

CÜNEYT ÖZDEMİR

Gazeteci ve sunucu Cüneyt Özdemir Twitter'dan yaptığı paylaşımda tepkisini dile getirdi. Özdemir; "Halil Sezai 67 yaşındaki bir adamı tekme tokat dövüyor, karakolluk oluyor, belli ki pişman özür mesajı yayınlıyor. 

Peki CHP PM üyesi Eren Erdem ne yapıyor? 

Sonrasında apar topar sildiği şu twitlere bakıp da bu uyduruk adamdan utanmayan tek bir CHP'li var mıdır acaba? " dedi.

PlayStation 5'in fiyatı belli oldu,satışa çıktığı gece tükendi! PlayStation 5 yurt dışı fiyatı

İLİŞKİLİ HABER

PlayStation 5'in fiyatı belli oldu,satışa çıktığı gece tükendi! PlayStation 5 yurt dışı fiyatı
Mide kanaması geçiren Bülent Ersoy, hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Mide kanaması geçiren Bülent Ersoy, hastaneye kaldırıldı
Charlize Theron bungalov evini 1,8 milyon dolara satışa çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Charlize Theron bungalov evini 1,8 milyon dolara satışa çıkardı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0