Necati Şaşmaz'ın günde 80 bardak çay içtiğini biliyor muydunuz?

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu’da canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle efsaneleşen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın günde 80 bardak kadar çay içtiğini duyanlar şok oluyor.

Ekranlarda yaptıkları işlerle hayran bırakan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ı çay tiryakileri de çok sevecek. Adeta bir çay tutkunu olan ünlü oyuncunun günde içtiği çayın bazen 80 bardağa ulaştığını söylüyor.

TRT`de katıldığı bir programda günde 50 bardak çay içtiğini ve bunun bazı zamanlar 80`e çıktığını belirten ünlü oyuncu, "Hatta bir ara çayı pipetle içmeye başlamıştım, düşünün artık halimi" diyerek çay tutkusunu gözler önüne serdi. 


 
Sette kablo da taşıdığını söyleyen oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisinin Suriye`deki çekimlerine 8 kişilik küçük bir ekiple gittiklerini ifade ederek "Az olduğumuz için o bölümlerde set işçiliği de yaptım. Kamera taşıyordum, kabloları topluyordum, ne varsa yapıyordum" sözleriyle küçük bir itirafta bulundu.

OĞLUNUN BENZERLİĞİ ŞAŞIRTTI!

Geçtiğimiz aylarda boşanma davası ve Nagehan Şaşmaz'dan çocuklarını icra yolu ile almasıyla gündeme gelen ünlü oyuncunun, 6.5 ve 1.5 yaşlarında iki oğlu var. Ünlü oyuncu'nun oğlu Ali Nadir Şaşmaz'ın babasına benzerliği ile gündem oldu. 

Üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen efsane dizinin Polat Alemdar karakteri dillerden hala düşmeyerek çeşitli mecralarda konuşulmaya hız kesmeden devam ediyor.

Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'nde hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Polat Alemdar rolüyle oyunculuk kariyerindeki basamakları tırmanarak hızlı bir yükseliş kaydetmişti.

Ünlü oyuncu oğluyla geçirdiği vakti sosyal medya hesabından paylaşıyor. Şaşmaz'la oğlunun benzerliği ise takipçilerin gözünden kaçmıyor.

Petek Dinçöz acı haberi böyle duyurdu: Annelik heyecanım yarım kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz acı haberi böyle duyurdu: Annelik heyecanım yarım kaldı
Kadir Doğulu ve Nurlan Koyanbyaev'den Kazak ve Türklerin kardeşlik filmi: Kazak işi Türkiye'de

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu ve Nurlan Koyanbyaev'den Kazak ve Türklerin kardeşlik filmi: Kazak işi Türkiye'de
Sunucu Esra Erol'a anlamlı ödül!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Esra Erol'a anlamlı ödül!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Özkan 34 3 yıl önce

Yeni bir Polat doğuyor

Toplam 2 beğeni