Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in damadı iflas bayrağını çekti!

Turizm sektörünün köklü şirketlerinden Alkoçlar Otelcilik Ve Turizm AŞ’nin iflasına karar verildi. 17 Eylül saat 16.40’da verilen karar sonrası şirketin dosyası iflas müdürlüğüne gönderildi.

Hülya Koçyiğit'in damadı, ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın ise kayınpederi olan Ender Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik Ve Turizm AŞ’nin iflasına karar verildi.

Sektörde 70 yıldır faaliyet gösteren Alkoçlar 1.5 yıl önce konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, bünyesinde Alaçatı, Bodrum ve Kemer’deki üç otel bulunan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ için tedbir kararı verilmişti.

BORÇ 60 MİLYON TL

Konkordato süreci devam ederken, Bodrum ve Alaçatı’daki otel kapatıldı. Toplam 60 milyon lira borcu bulunan Alkoçlar’dan alacaklı firmaların çoğu, şirketin konkordato talebinin tasdik edilmesine onay verdi. Ancak mahkemenin atadığı komiser heyeti olumsuz yanıt verdi.

Kadir Doğulu ve Nurlan Koyanbyaev'den Kazak ve Türklerin kardeşlik filmi: Kazak işi Türkiye'de

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu ve Nurlan Koyanbyaev'den Kazak ve Türklerin kardeşlik filmi: Kazak işi Türkiye'de
Sunucu Esra Erol'a anlamlı ödül!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Esra Erol'a anlamlı ödül!
Oyuncu Alp Kırşan, balıkçı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Alp Kırşan, balıkçı oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0