Hakan Taşıyan'dan sevindiren haber! Taburcu oldu

Yaklaşık 4 aydır hastanede yaşam mücadelesi veren ve karaciğer nakli bekleyen usta sanatçı Hakan Taşıyan yapılan tahlillerin ardından ameliyata olmuştu. Ankara Şehir Hastanesi'nde yatan şarkıcıya bugün karaciğer nakli yapılmıştı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Arabesk müziğinin sevilen isimlerinden Hakan Taşıyan, geçtiğimiz aylarda organ yetmezliği teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının tedavisi tamamlandı ve Hakan Taşıyan taburcu oldu.

Hayranlarına sevgilerini ileten Taşıyan, "Gün geçtikçe iyiye gidiyorum. En kısa zamanda tekrar yeni bir sayfayla sevdiklerimle birlikteyim inşallah. Sürekli kontrole gelip gidiyorum. Birkaç ay sonra, yaza daha iyi olacağım. Arayan soran herkese, bütün sevdiklerime, sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ!

Taşıyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ameliyatını gerçekleştiren doktorlara ve sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

UYUM SAĞLADIĞI AÇIKLANMIŞTI!

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan'a geçtiğimiz günlerde karaciğer nakli yapılmıştı. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlık durumu iyi olan ünlü sanatçıya, nakledilen karaciğerin uyum sağladığı açıklandı.

NE OLMUŞTU?

Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Hakan Taşıyan'dan üzücü haber geldi. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve yaklaşık 4 aydır tedavi gören Taşıyan'ın son durumuyla ilgili açıklama yapılmıştı. Taşıyan'ın, acil olarak böbrek ve karaciğer nakli olması gerektiği duyurulmuştu. Böbrek nakli için kız kardeşinin uyumlu olduğu belirtilirken, karaciğer için herhangi bir donör bulunamadığı ifade edilmişti. Yaklaşık 4 aydır hastanede yaşam mücadelesi veren ve karaciğer nakli bekleyen usta sanatçı Hakan Taşıyan için aranan uygun donör bulundu. Sanatçı yapılan tahlillerin ardından dün ameliyata alındı.

"DONÖR UYLUMLU ÇIKTI"

Hakan Taşıyan'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Taşıyan için uygun donör bulundu. İzmir'de bir kadavradan alınan donör, Ankara'ya getirildi. Şarkıcının sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı: "Bugün değerli doktorlarımızın aranan donörün bulunması haberini vermesiyle birlikte, büyük bir sevinç yaşadık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktorlarımız, yaptıkları tetkikler neticesinde donörün uyumlu olduğunu belirterek akşam üzeri 16.00 civarı karaciğer nakil ameliyatına başlamışlardır. Şu anda ameliyat süreci devam etmektedir. Bu süreçte dualarıyla ve canı gönülden çığ gibi büyüyen sevgileriyle yanımızda olan tüm Hakan Taşıyan sevenlerinin ve gönül dostlarının dualarını bekliyoruz. Ameliyat süreci sonrasında tekrar bilgilendirme yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

KIZ KARDEŞİNDEN NAKİL YAPILACAK

Hakan Taşıyan'ın arkadaşı olan Hakan Yılmaz, 'Şu anda mutlu günümüz. Dün akşam itibarıyla karaciğer nakli gerçekleşti. Ardından birkaç gün içinde böbrek nakli gerçekleşecek. Dün geceyi hastanede geçirdik, uzun süren bir operasyon. Hakan Taşıyan'ın sabah 'iyiyim' dediğini içeriden öğrendik. İnşallah daha da iyi olacak. Daha güzel sağlık haberlerini sizlerle paylaşacağız. Ancak birkaç gün sonra gerçekleşecek. Artık bir arayış kalmadı. Arayış bundan sonra sağlıktan yana, güzel haberlerden yana. Sağlığına kavuştuğunu, ayağa kalktığını aktarmak için sabırsızlanıyoruz.' diye konuştu.

Arabesk müziğinin önemli seslerinden, 1990'lı yıllara damgasını vuran Hakan Taşıyan'ın organ nakli beklediği ve ölüm döşeğinde olduğu iddia edilmişti. Taşıyan için çağrıda bulunan arkadaşı Hakan Yılmaz, 'Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var.' demişti.

Emine Erdoğan Filistinli sanatçı Meryem Afifi ile telefonda görüştü

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Filistinli sanatçı Meryem Afifi ile telefonda görüştü
Sami Yusuf'tan Filistin paylaşımı: Teröristler değil, Askerler değil, Çocuklar...

İLİŞKİLİ HABER

Sami Yusuf'tan Filistin paylaşımı: Teröristler değil, Askerler değil, Çocuklar...
Engin Akürek'in kardeşi ortaya çıktı... Benzerlikleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Akürek'in kardeşi ortaya çıktı... Benzerlikleri şaşırttı!
Karaciğer ve böbrek nakli olan Hakan Taşıyan: Yeni bir hayata başladım

İLİŞKİLİ HABER

Karaciğer ve böbrek nakli olan Hakan Taşıyan: Yeni bir hayata başladım
Hakan Taşıyan kimdir ve nereli? Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı neydi?

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Taşıyan kimdir ve nereli? Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı neydi?

BİR YORUM YAPIN 32

Metehan 3 yıl önce

Allah önce şifa sonrada hidayet nasip etsin kurtulanlardan olsun inşallah.Her yaratılan gibi yaratandan ötürü seviyoruz kendisini.

Yusuf 3 yıl önce

Mevlam şafi ismi hürmetine şifa versin derdi çeken bilir bizler kuluz

zafer gülten 3 yıl önce

karaciğer ve böbrek rahatsızlığı,genellikle başta alkol yada yanlış beslenmenin yol açtığı hastalıklar.içiyosan bile az kararında iç,derdinmi para sorunun mu var,ünlü bir sanatçı olmuşsun,maddi sorunun yoktur sanırım.bak kendini yaktığın gibi kızkardeşinide bir böbreğinden ettin,aklını başına al,bundan sonraki yaşamına dikkat et.

Toplam 1 beğeni

Türkan 3 yıl önce

Güzel kardeşim bende 4 ay önce oldum karaciğer nakli gerçekten allah'tan geldi bende alkol yok besleme çok iyi ben buna kader derim inaninki allah'tan gelen başım gözüm üstüne diyecek bir şey yok ALLAH ım kimseyi darda zorda bırakmasın banada arkadaşım döner oldu çok şükür iyiyim yeniden dünyaya gelmiş gibiyim arkadaşıma ömür boyu minnetarım

Toplam 0 Beğeni

Bunyam danyel 3 yıl önce

Allah sağlık şifa versin

davut 3 yıl önce

alkole devam ozaman

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun