Koronavirüse yakalanan usta sanatçı Haldun Dormen taburcu oldu!

Usta sanatçı Haldun Dormen sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Hastalık ayrıca Dormen'in de yer aldığı tiyatro ekibindeki 7 kişiye daha bulaşmıştı. Usta sanatçı Dormen'den sevindiren bir haber geldi.

Usta tiyatro sanatçısı ve yönetmeni Haldun Dormen'den sevindiren bir haber geldi. Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören sanatçı, hastaneden taburcu oldu. Sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Dormen, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Kibarlık Budalası adlı oyunda rol alan Haldun Dormen, GÜNAYDIN'a konuşmuştu: "İki gündür kontrol amaçlı hastanedeyim. Durumum gayet iyi, hiçbir sıkıntı yok. Tüm değerlerim eski haline döndü."

92 yaşındaki usta sanatçı, testinin pozitif olduğunu şu cümlelerle duyurmuştu:

Haldun Dormen koronavirüs

Haldun Dormen koronavirüs

"Dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum."

KEDİ TİYATRO EKİBİNİ KORONAVİRÜS VURDU!

Hakan Altıner'in kurucusu olduğu Kedi Sahne Sanatları, koronavirüsle savaşıyor. Çamlıcanın Üç Gülü adlı yeni oyunlarını sahnelemek için prova yapan ekip geçtiğimiz hafta ilk Covid-19 vakasıyla sarsıldı. Ekipten Anıl Yürek'in testi pozitif çıktı.

Hakan Altıner koronavirüs

Hakan Altıner koronavirüs

Daha sonra oyunun yönetmeni Hakan Altıner de virüsü kaptı. Ayşe Erbulak, Damla Çercisoğlu, Kahraman Sivri, Osman Barış Özkoçak, Erdoğan Soytürk de koronavirüsten kaçamadı.

Ekipten sadece Aydan Şener ile İpek Tenolcay'ın testleri negatif çıktı. Tiyatroda başka bir oyun sergileyen Haldun Dormen de hastalanınca 21 Kasım'daki oyunlar ileri bir tarihe ertelendi.

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın 'Kardeşlerim' dizisinde!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın 'Kardeşlerim' dizisinde!
Türk mutfağını kötü gösteren Dardanel'in yeni reklam filmine sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Türk mutfağını kötü gösteren Dardanel'in yeni reklam filmine sert tepki!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0