İbrahim Büyükak koronavirüs olmuştu... Müjdeyi böyle verdi! İbrahim Büyükak kimdir?

Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan koronavirüs, ünlü isimleri de etkilemeye devam ediyor. Son olarak oyuncu İbrahim Büyükak koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile müjdeli haberi verdi.

Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ile program yapmasının ardından kendi yazıp, yönettiği ve rol aldığı filmlere de imzasını atan İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Başarılı oyuncu Büyükak, paylaşımında 'Arkadaşlar haberler maalesef doğru. Covid-19 testim pozitif çıktı. Çok şükür durumum iyi. Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim. Siz de kendinize iyi bakın. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum' ifadelerini kullanmıştı.

'KORONAVİRÜSÜ YENDİĞİMİN RESMİDİR'

İbrahim Büyükak'tan hayranlarının içini ferahlatan haber geldi. Büyükak, Instagram'dan yeni bir paylaşımda bulunarak koronavirüsü yendiğini sevenlerine duyurdu. 37 yaşındaki Büyükak, yaptığı paylaşıma ‘Covid-19'u atlattığımın resmidir’ notunu ekledi.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu ve komedyen İbrahim Büyükak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Tedavisine evde devam eden İbrahim Büyükak, Oğulcan Engin ve kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu'nun da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla Kapadokya'da tatil yapmıştı. En son temaslı arkadaşlarını arayarak uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

İbrahim büyükaka koronavirüse yakalandı

İbrahim büyükaka koronavirüse yakalandı

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

İbrahim Büyükak, 20 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu Türk oyuncu ve yazar. Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. Mayıs 2013'te 3+1 adlı TV programıyla Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013'te 3 Adam adıyla devam etti. Ayrıca Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır. 2020'de 3 Adam'ın dağılması ile kendi başına film proje ve senaryoları yapmaya başlamıştır.

İkinci kez baba olacak olan Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez baba olacak olan Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Didem Balçın: Oynadığım roller arasında en değerlim Selcan Hatun

İLİŞKİLİ HABER

Didem Balçın: Oynadığım roller arasında en değerlim Selcan Hatun
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0