Didem Balçın: Oynadığım roller arasında en değerlim Selcan Hatun

Başrollerinde Burak Özçivit'in rol aldığı Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakterine hayat veren başarılı oyuncu Didem Balçın, Bozdağ Film YouTube kanalına konuk olarak merak edilen soruları yanıtladı.

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, ATV ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’ın oyuncusu Didem Balçın, canlandırdığı Selcan Hatun karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

'PLATODA BÜYÜLÜ BİR DÜNYA VAR'

‘Kuruluş Osman’da Osman Bey’in yengesi Selcan Hatun karakterine hayat veren Didem Balçın: 

'Her set farklı bir heyecan getirir oyuncuya ama ‘Kuruluş Osman’da bir sette oynamanın ötesinde bir duyguya giriyorsun. Burada büyülü bir dünya var. ‘Kuruluş Osman’ın setine geldiğinizde hiçbir şey yapmadan bir duyguya girmiş oluyorsunuz, o döneme gitmiş oluyorsunuz. O yüzden de burası tarif edilemeyecek kadar güzel bir yer' sözleriyle setteki atmosferi anlattı.

'SELCAN HATUN’LA BÜTÜNLEŞMİŞ HALDEYİM'

Balçın, canlandırdığı Selcan Hatun karakteriyle ilgili 'Selcan benim için çok önemli. Bugüne kadar oynadığım roller arasında en değerlim dediklerimden bir tanesi. Onunla kurduğum bağ çok güçlü ama bu ona benzer yönlerim var anlamında değil. Onu sahiplenme anlamında bir bağ. Selcan’ın diyaloglarıyla bütünleşmiş haldeyim. Selcan Hatun ‘Kuruluş Osman’ın içinde bir ana figürü olarak yer edindi. Kurduğumuz bağ tarif edilemeyecek kadar çok güçlü ve zedelemeyecek bir bağ' şeklinde konuştu.

'YORUMLARI OKUMAKTAN KEYİF ALIYORUM'

Selcan Hatun’la ilgili sosyal medyada yapılan yorumları okumaktan keyif aldığını söyleyen Balçın 'Selcan hiç değişmedi. Ne olursa olsun hep hazırcevap, özdeyişleriyle laflarını sokabilen, kendisini ifade edebilen bir karakter. Ben de o laflarına bayılıyorum. Seyirci de lafımla dövmemi çok seviyor. Bu sezonda da çok koruyucu ve kollayıcı bir Selcan Hatun var. Bu süreçte Selcan başta Osman’ın yanında ve destekçisi olmak üzere zaman zaman da değişik karakterlerin de destekçisi olabilir, karşısında durabilir' diyerek sezona dair ipuçları verdi.

İkinci kez baba olacak olan Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez baba olacak olan Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
İbrahim Büyükak koronavirüs olmuştu... Müjdeyi böyle verdi! İbrahim Büyükak kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak koronavirüs olmuştu... Müjdeyi böyle verdi! İbrahim Büyükak kimdir?
Kuruluş Osman'a damga vuran Yavlak Aslan'ı oynayan Umut Karadağ en çok etkilendiği sahne

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'a damga vuran Yavlak Aslan'ı oynayan Umut Karadağ en çok etkilendiği sahne
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0