Engin Günaydın'ın motosikleti devrildi: Nazarlık olsun!

Oyuncu Engin Günaydın, önceki gün Cihangir'de alışverişe çıktı. Market dönüşü motosikletini devrilmiş halde bulunca panikleyen Günaydın'ın yardımına muhabirler koştu.

Hürriyet'in haberine göre; ünlü oyuncu Engin Günaydın, önceki akşam evinin bulunduğu Cihangir’de alışverişe çıktı. Vespa motosikletini yol kenarına park edip markete giren oyuncu, dönüşte aracı devrilmiş halde buldu. Motoru kaldırmakta zorlanan Günaydın’a muhabirler yardım etti. Oyuncu, “Geçmiş olsun, sizde bir şey var mı?” diye soran muhabirlere yanıt verdi.

Engi Günaydın

Engi Günaydın

Günaydın, "Yok arkadaşlar, teşekkür ederim. Motorum devrildiğinde park halindeydi. Ufak tefek darbeler almış ama onlar da nazarlık olsun” dedi.

 

Bee Gees'ten İZEV'e destek!

İLİŞKİLİ HABER

Bee Gees'ten İZEV'e destek!
Yardımsever Haluk Levent: 20 bin aileye full paket destek...

İLİŞKİLİ HABER

Yardımsever Haluk Levent: 20 bin aileye full paket destek...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0