Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e İstanbul Üniversitesi öğrencilerinden ödül!

Atv ekranlarında yayınlanan ikinci sezonuyla reytingleri altüst etmeye devam eden Kuruluş Osman, bu yıl da ödülleri toplamaya devam ediyor. Uluslararası alan da pek çok ödül alan Kuruluş Osman, şimdi de İstanbul Üniversitesi öğrencilerinden Kuruluş Osman'a iki ödül birden aldı.

Yapımını Bozdağ Film'in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki ikinci sezonda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinden inmeyen 'Kuruluş Osman', bu yıl da ödülleri toplamaya devam ediyor. Son bir ayda dört farklı ödüle layık görülen Kuruluş Osman, yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada elde ettiği başarıyı, aldığı ödüllerle taçlandırdı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen, İstanbul Üniversitesi öğrencileri tarafından dağıtılan ‘Altın 61 Ödülleri'nde ‘Kuruluş Osman' dizisi 2 ödül birden aldı. İki aşamalı olarak kullanılan toplam 135 bin oy sonucunda Yılın En İyi Erkek TV Yıldızı” kategorisinde ödülün sahibi Burak Özçivit olurken, “Yılın En İyi Senaristi” kategorisinde ise ödül yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ’a verildi.

Uluslararası Venedik TV Ödülleri'nde En İyi Dizi seçilerek Altın Heykel kazanan ve büyük sükse yapan 'Kuruluş Osman', Altın Palmiye Ödülleri'nde ise "Yılın TV Dizisi: Kuruluş Osman" ve "Yılın Yapımcısı: Mehmet Bozdağ" ödüllerinin sahibi olmuştu..

Radyo ve Televizyon Gazeteciler Derneği tarafından verilen Medya Oscarları'nda "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülü Burak Özçivit'e giderken, 'Kuruluş Osman' son olarak da İstanbul Üniversitesi Proje Kulübü tarafından ödüle değer bulundu..

Google, 2020'de Türkiye'de en çok aranan ilk 10 diziyi paylaştı! Listede sürprizler var

İLİŞKİLİ HABER

Google, 2020'de Türkiye'de en çok aranan ilk 10 diziyi paylaştı! Listede sürprizler var
Koronavirüs aşısını bulan Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci: Kanseri de bitireceğiz

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs aşısını bulan Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci: Kanseri de bitireceğiz
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0