Sinan Akçıl'dan ilginç açıklama: Aşıyı içeceğim!

Son günlerde aşı tartışması devam ederken Sinan Akçıl da bu konudaki düşüncelerini paylaştı.

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde Kadir Çetin’in konuğu oldu. Sinan Akçıl, söyledikleriyle ilgi odağı oldu. Sinan Akçıl, ‘Sanat dünyasından arkadaşlarınız var mı?’ sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Sinan Akçıl’ın verdiği cevaplar adeta itiraf gibiydi. Sinan Akçıl’ın özel hayatı hakkında söyledikleri ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Akçıl, son günlerde yaşanan aşı tartışması için söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti.

"AŞIYI İÇECEĞİM!"

Son günlerde aşı tartışması yaşanıyor senin bununla ilgili düşüncen ne? Bazıları Çin aşısı olmam alman aşısı olurum diyor, bazıları alman aşısı olmam için aşısı olurum diyor, bazıları hiç aşı olmam diyor. Sen ne düşünüyorsun?

Sinan Akçıl "aşı çıksın bırak olmayı, içerim. Resmen içeceğim aşı bir an önce çıksın, aşımızı olalım eski günlerimize geri dönelim. Konserlerde insanlarla tekrar buluşalım. Hayatımız normale dönsün yeter ki aşı çıksın hangi aşı çıkarsa çıksın hemen olacağım."

2020'de Türkiye'de en çok aranan lezzetler belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

2020'de Türkiye'de en çok aranan lezzetler belli oldu!
Merck Mercuriadis şarkı milyarderi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Merck Mercuriadis şarkı milyarderi oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0