Yıldız Tilbe'den İbrahim Tatlıses çıkışı!

Yıllar önce İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe arasında yaşanan husumet sonrası gözler yeniden başlayan İbo Show'a çevrildi. Tüm usta sanatçıları konuk alan İbrahim Tatlıses'in Tilbe'yi davet edip etmeyeceği merak edildi. Tatlıses tarafından zeytin dalı uzatıldı ancak Tilbe, bantlı yayınlara katılmadığını ifade etti.

Maslak'ta görüntülenen Yıldız Tilbe'ye İbrahim Tatlıses'in barış teklifi ve programa katılıp katılmayacağı soruldu. Tilbe, İbrahim Tatlıses ile küs olmadığını ancak bant yayınlara katılmayacağını "Bant yayınlarına katılmıyorum, canlı yayınlara gidiyorum" sözleriyle açıkladı. 

İbo Show programının son bölümüne sanatçılar Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Algöz ile ünlü komedyen ve senarist Cem Yılmaz katıldı. Program sırasında İbrahim Tatlıses'in eski şarkılarından Kim Bu Gözlerindeki Yabancı, İbrahim Tatlıses, Zafer Algöz ve Cem Yılmaz tarafından okundu. Tatlıses, şarkı hakkında konuşurken, uzun süredir küs olduğu Yıldız Tilbe'den de bahsetti.

Ünlü sanatçı, 'Yıldız Tilbe şarkısıdır. Deniz Seki okumuştu. Benim de hoşuma gitmişti, Yıldız'a okuyabilir miyim demiştim, tabi ki okuyabilirsin demişti. Okudum, tekrar patladı şarkı. Ama çok güzel şarkı. Yıldız da yazıyor mu yazıyor. Böyle bir şey yok. Deli meli ama olsun, bizim canımız.' açıklamasını yaptı.

Tatlıses'in zeytin dalı gibi olarak da kabul edilebilecek bu açıklamasından sonra ikilinin küslüğü biter mi sorusu sorulmaya başlandı.

Mehmet Ali Erbil'in konuk olduğu İbo Show ne zaman yayınlanacak?

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in konuk olduğu İbo Show ne zaman yayınlanacak?
Enis Arıkan'dan Hazal Kaya itirafı: Hasta çocuğa süt annelik yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'dan Hazal Kaya itirafı: Hasta çocuğa süt annelik yaptı!

BİR YORUM YAPIN 0