Mehmet Ali Erbil'in konuk olduğu İbo Show ne zaman yayınlanacak?

Evinde kaçış sendromunu atlatmak için kök hücre tedavisine başlayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil babasının İbo Show'a konuk olduğunu duyurmuştu. Ancak bir ay önce verilmesine rağmen haeln bölüm yayınlanmadı. Mehmet Ali Erbil'in konuk olduğu İbo Show ne zaman yayınlanacak?

9 yıl aradan sonra ekranlara dönen İbrahim Tatlıses birbirinden utsa isimleri konuk etti. Tatlıses'in geçtiğimiz ay Mehmet Ali Erbil'i de konuk aldığına dair fotoğraflar paylaşılmıştı. Evinde kök hücre tedavisi gören Erbil, teklifi kabul etti. Ancak evinde çekilmesini gerektiğini söyledi. Sağlık durumu için eski dostu İbrahim Tatlıses ve ekibi Erbil'in evine gitti. Evinin banyosunda düşme sonucu eski hastalığı kaçış sendromunun nüksetmesi üzerine kök hücre tedavisine başlayan Erbil'in evinden çekimler tamamlandı. Merakla beklenen bölümün ise ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

sezin erbilin paylaştığı fotoğraf

sezin erbilin paylaştığı fotoğraf

MEHMET ALİ ERBİL'İN KONUK OLACAĞI İBO SHOW NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sezin Erbil'in sosyal medyada duyurmasıyla ortaya çıkan sürpriz programın önümüzdeki ay yayınlanacağı söylendi. Sağlık durumu nedeniyle erteleme yapıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası hayranları büyük sevinç yaşamıştı. Yıllardır ekranlarda beraber olan ikilinin programda neler konuştuğu ise hayranları tarafından merak edildi. 

ibo showa konuk olan mehmet ali erbil

ibo showa konuk olan mehmet ali erbil

Yıldız Tilbe'den İbrahim Tatlıses çıkışı!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'den İbrahim Tatlıses çıkışı!

BİR YORUM YAPIN 0