Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan güçlü kadın olmanın sırlarını açıkladı!

Bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizisinde hayat verdiği Ela karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, takipçileri ile sosyal medya üzerinden soru-cevap etkinliği düzenledi. Yasemin Özilhan, samimi açıklamalarda bulundu.

İzzet Özilhan ile nikah masasına oturmasının ardından oyunculuğu bırakan ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, takipçileri ile sosyal medya üzerinden soru-cevap etkinliği düzenledi. Stili ile büyük beğeni toplayan ve özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Yasemin Özilhan, takipçisinden gelen 'Güçlü kadın olmayı nasıl tanımlarsınız?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlenen ve Doktorlar dizisiyle elde ettiği kariyerindeki başarısını geride bırakan Yasemin Özilhan, kızları Emine ve Ela ile yakından ilgileniyor. Özilhan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Esra ErolİLİŞKİLİ HABEREsra Erol'da görenlerin aklına Müge Anlı geldi! Sosyal medyanın dilinde

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çoğu vaktini evinde geçiren Özilhan, sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap yaptı.

Yasemin Özilhan, 'Güçlü kadın olmayı nasıl tanımlarsınız?' sorusuna, 'Kendine olan saygısından hiçbir koşulda vazgeçmeyen. Kararlarını alırken hem kalbini hem mantığını aynı anda dinlemeyi başaran...' yanıtını verdi.

'Kaç öğün besleniyorsunuz? Neleri yiyorsunuz ve yemiyorsunuz?' sorusuna da yanıt veren Özilhan, şunları söyledi: '3 öğün besleniyorum. Sabah 2 yulaflı pancake (fıstık ezmeli) 3 yumurta beyazı ve 1 sarısından omlet. Öğlen kısır ve et. Akşam balık ve patates salatası. Süt ve süt ürünlerini yemiyorum' açıklamasını yaptı.

Yusuf Araz eski kiracısı Defne Samyeli'ye 20 bin TL tazminat ödeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Araz eski kiracısı Defne Samyeli'ye 20 bin TL tazminat ödeyecek
Pandemi dönemi oyuncu Wilma Elles’i uyurgezer yaptı! ‘Balkon kapısını yastıklarla kapatıyorum’

İLİŞKİLİ HABER

Pandemi dönemi oyuncu Wilma Elles’i uyurgezer yaptı! ‘Balkon kapısını yastıklarla kapatıyorum’
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0