Oktay Kaynarca'dan Güvenç Dağüstün'e 'İbo Show' tepkisi

Ünlü sanatçı Oktay Kaynarca, müzisyen Güvenç Dağüstün'ün İbo Show programı hakkında attığı alay içerikli tweetine tepki gösterdi. Programa konuk olan isimler arasında yer alan Kaynarca, Dağüstün'e Twitter üzerinden sert bir şekilde cevap verdi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunduğu ve her hafta birçok ünlü ismin katıldığı İbo Show adlı müzik-eğlence programına katılan isimlerden biri de tiyatro sanatçısı Oktay Kaynarca oldu. Kaynarca, İbo Show programı hakkında alay içerikli tweet paylaşımında bulunan müzisyen Güvenç Dağüstün'e Twitter'den tepki gösterdi.

Dağüstün tweetinde, 'Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan.' ifadesine yer verdi. Kaynarca bu paylaşıma sinirlenerek, 'Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yapmadığın, 'korkunç ve kabus' kelimelerini bir daha kullanmazsın! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?' dedi.

Kaynarca'nın bu cevabına yanıt veren Dağüstün, 'Tercih meselesi Oktay'cım. Ben tercih etmem. Kaç arkadaşım gitmiş ayrıca. Benim üzüntüm o arkadaşlarımı sevdiğimden kaynaklıdır. İsim vs de yazmadım. Telefonlaşacak kadar da yakınız. Çok sevgiler.' yazdı.

Kaynarca da bu yanıta, 'Arkadaşlarının yerine üzülmek! Tercih meselesi! İlk aklına geleni yazmak! Sen bu akşam bir bunların üstüne yat düşün! Özgürlük özgürlük özgürlük ama eşit ve kırmadan dökmeden!' sözleriyle karşılık verdi.

Anıl Altan'ın kızlarına yüz ifadesi öğrettiği an!

İLİŞKİLİ HABER

Anıl Altan'ın kızlarına yüz ifadesi öğrettiği an!
 Genç kadından acı haber! 40 gün sonra tabutla çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç kadından acı haber! 40 gün sonra tabutla çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0