Ünlü oyuncu Merve Oflaz saldırıya uğradı!

Oyuncu Merve Oflaz’ın Bebek’te bir sokağa park ettiği lüks aracı saldırıya uğradı. Oflaz'ın aracının cam tavanı kırıldı, bazı bölümleri darbe aldı.

Ekranların sevilen oyuncusu Merve Oflaz, geçtiğimiz günlerde lüks marka aracını Bebek'te bir sokağa park etti. Öğle saatlerinde işe gitmek için evden çıkan genç oyuncu, aracına bineceği sırada şoke oldu.

Oyuncunun aracının cam tavanında kırıklar ve bazı bölümlerinde darbe izleri vardı. Polis merkezine giden Oflaz, olayla ilgili hemen şikayetçi oldu.

Oflaz, polis merkezinde verdiği ifadede meydana gelen maddi hasarın tam olarak değerini bilmediğini, şüphelendiği birinin de olmadığını kaydetti.

Aracına zarar veren şahıs veya şahısların tespit edilmesini isteyen ünlü oyuncunun ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Emniyet güçleri ise cadde üzerinde bulunan kamera görüntülerinin incelenmesi için çalışma başlattı.

Ajda Pekkan hayranlarını sevindirecek haber!  Ajda Pekkan kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan hayranlarını sevindirecek haber! Ajda Pekkan kimdir?
Pelin Akil'in ikizlerinden güldüren video!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil'in ikizlerinden güldüren video!
Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Dengeler altüst olacak

İLİŞKİLİ HABER

Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Dengeler altüst olacak
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0