Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Dengeler altüst olacak

TRT1 ekranlarında yayınlanan başrollerinde Bülent İnal, Vildan Atasever ve Altan Erkekli gibi isimlerin rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Başrollerinde Bülent İnal, Vildan Atasever ve Altan Erkekli'nin rol aldığı büyük bir izleyici kitlesine sahip olan TRT1'in en başarılı yapımlarından Payitaht Abdülhamid'de büyük bir değişiklik yaşandı.

Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğuna oturduğu Payitaht Abdülhamid'de değişiklik yaşandı ve yönetmen koltuğu Şevki Es'e emanet edildi.

Dizideki bu değişikliğin nedeni ise Doğan Ümit Karaca’nın Barbaros isimli TRT1’in yeni dizisinin başına geçmiş olması. Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Barbaros dizisinin Mart ayında sete çıkması bekleniyor. Dizinin hazırlıkları da oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ünlü oyuncu Merve Oflaz saldırıya uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Merve Oflaz saldırıya uğradı!
Ünlü şarkıcıdan samimi itiraflar! Serdar Ortaç: Erdoğan’ın liderliğine de aşığım...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcıdan samimi itiraflar! Serdar Ortaç: Erdoğan’ın liderliğine de aşığım...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0