Ünlü şarkıcıdan samimi itiraflar! Serdar Ortaç: Erdoğan’ın liderliğine de aşığım...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, verdiği özel bir röportajda Erdoğan'a olan hayranlığını ve liderliğine aşık olduğunu söyledi.

50 yaşındaki sevilen şarkıcı Serdar Ortaç, Posta Gazetesine özel olarak verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu. Kendisine sorulan ''Siyasi olarak dünya görüşünüzü nasıl ifade ediyorsunuz?” sorusuna ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, şu şekilde yanıt verdi: “Ben Atatürkçüyüm. Cumhuriyeti kuran Ata’ma hayranım, aşığım. Ama Erdoğan’ın liderliğine de aşığım. Bana göre şu an tek lider Erdoğan’dır. 

Böyle söyleyince bana “Tayyip’çisin” diyorlar. Yahu öyle bir şey yoook! Vatandaşı kim koruyorsa benim için lider odur. Erdoğan da vatandaşını koruyor. Durum bu.''

''DEVLET BANKASI BORCUMU 8 AY ERTELEDİ! BAŞKA BANKA OLSA...''

Ayrıca kredi borçlarından dolayı mağdur olduğunu ve ödeme yapamadığını dile getiren Serdar Ortaç, “En son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası ‘Sen, Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat...’ diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa belki donumu alırdı.” ifadesinde bulundu.

Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Dengeler altüst olacak

İLİŞKİLİ HABER

Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Dengeler altüst olacak

BİR YORUM YAPIN 16

zafer gülten 3 yıl önce

yalnız kuru lafla olmuyor Serdar Bey...paraları kumar masalarına basacağına,biraz olsun ihtiyacı olanlara yardım etde cumhurbaşkanımızın gözüne öyle gir.

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 3 yıl önce

ülkenin başında Kılınçdaroğlu,Bahçeli de olsa onlarada aynı lafları söylerdi,bal tutan parmağını yalar misali,dünya kazanıyor,kazandığını kumara veriyor,vergisini tam verip kimseye hayır yapmış mı peki.yağ çekecekki,maliye peşine düşmesin.

zafer gülten 3 yıl önce

ne demiş şair....inanma insanların samimiyetine,menfaatleri icabı ederler secde,yad etmeseydi Yaratan cenneti,onada etmezlerdi secde.askere gitrmemek için hakimlere ağlayan,varını yoğunu kumar masalarına basan,kimseye hayrı dokunmamış Serdar ın samimiyeti ne olur.bal tutan parmağını yalar atasözünden gidiyor,yönetimde Kılınçdaroğlu olsaydı ona aynı sözleri derdi.

Toplam 1 beğeni

ankaralı 3 yıl önce

Yani bu kumarbazın borçları devlet bankası tarafından milletin parasıyla ödeniyor. Ama olsun koskaca serdar ortaç, bir dünya starı. Binlerce dansöz var di mi sertaç?

Toplam 1 beğeni

CAN BAR 3 yıl önce

Bu ülkede sevdiğim ses sanatçılarından sın SERDAR Ama aşk hayatın ve çocuk sahibi olamaman bizleri üzüyor Birde kumarı bırak be koçum

Yorumların Tümünü Okuyun