Usta sanatçı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor

Taverna müziğinin usta ismi Ferdi Özbeğen'in hayatı, vefatından 8 yıl sonra film oluyor.

Usta sanatçı Ferdi Özbeğen, yine ekranlarımıza konuk olacak. Yapımcılığını Fikret Bakıcın'ın üstlendiği, senaryosunu Ebru Yaşar Seçen'in yazdığı filmin çekimleri, haziran ayında başlayacak. Hürriyet'in haberine göre; proje için geniş bir oyuncu çalışması da yapılacak. Bakıcın, yapımın detaylarını şöyle anlattı:"Film için hazırlıklara başlayalı 15 gün oldu. Oyuncu kadrosu, çok önemli. Şu ana kadar Ferdi'ye yakın bir tip bulamadık. Yurtiçi ve yurt dışından oyuncularla görüşüyoruz."

"MANEVİ OĞLUNDAN İZİNLERİ ALDIK"

Yapımcı Bakıcın, film için sanatçının yakın çevresinden gerekli izinlerin alındığını açıklayıp, "Manevi oğlu Hilmi Özbeğen ve yeğeni Hasan Tunay ile görüştük. Filme destek verdiler. Gerekli tüm izinler alınmış durumda. Belgesel tadında bir film olacak" ifadelerini kullandı.

Arıza kadrosunda bomba transfer! Nursel Köse kadroya dahil oldu... Arıza dizisi konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Arıza kadrosunda bomba transfer! Nursel Köse kadroya dahil oldu... Arıza dizisi konusu nedir?
Lost'un ünlü oyuncusu Mira Furlan'dan kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Lost'un ünlü oyuncusu Mira Furlan'dan kötü haber!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0