Arıza kadrosunda bomba transfer! Nursel Köse kadroya dahil oldu... Arıza dizisi konusu nedir?

Show TV'de yayınlanan 03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Arıza dizisine yeni bir isim dahil oldu. Paramparça dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla hafızalarda yer edinen Nursel Köse, Arıza kadrosuna dahil oldu. Peki Arıza dizisinin konusu nedir? Arıza dizisinde kimler oynuyor? İşte Arıza dizisiyle ilgili merak edilenler:

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın rol aldığı Show TV'de ekrana getirilen Arıza dizisi kadrosuna yeni isimler dahil olmaya başladı. Son olarak Dilberay'ın hayat hikâyesinin anlatıldığı filmde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse Arıza dizisinin kadrosuna dahil oldu kadrosuna katıldı.

ARIZA 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Sevilen dizi son bölümüyle yine nefesleri kesti. Merakla beklenen 20. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

ARIZA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolü paylaşıcağı Arıza dizisi Recai Karagöz’ün yöneticeği O3 Medya imzalı iddialı diziyi Ozan Aksungur yazıyor. Mert dürüst ve keskin çizgileri olan bir gencin kafasının attırılması ve kendi inandıklarına aykırı olaylarla karşılaşması sonucunda arızaya bağlaması ve hayatla verdiği bir takım mücadeleler anlatılacağı alınan haberler arasında. 

Lost'un ünlü oyuncusu Mira Furlan'dan kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Lost'un ünlü oyuncusu Mira Furlan'dan kötü haber!
Usta sanatçı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0