Lost'un ünlü oyuncusu Mira Furlan'dan kötü haber!

Lost dizisinin Danielle Rousseau'su Mira Furlan'dan kötü haber geldi. Efsane dizi ile adından uzunca yıllar söz ettiren Mira Furlan, Batı Nil virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Uçak kazası sonucu ıssız bir adaya düşen insanların yaşadıklarını anlatan ancak başroldeki karakterin rüyası olduğunun ortaya çıkmasıyla hayal kırıklığı yaratan Lost dizisinin sevilen oyuncusundan kötü haber geldi.

Lost'un Danielle Rousseau'su Mira Furlan, 65 yaşında Batı Nil virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi. Furlan'ın ailesi 'O iyilik, güç ve şefkatle dolu bir kadındı. Los Angelas'taki evinde, ailesi ile birlikte huzur içinde yaşamını yitirdi. Hepimiz onun hayatını ve mirasını sürdürmeye devam edeceğiz. Onun her zaman burada, bizimle olacağını bileceğiz' dedi.

PEKİ BATI NİL VİRÜSÜ NEDİR?

İlk kez 1937 yılında Uganda'da tanımlanan Batı Nil Virüsü, yıllar içinde dünya geneline yayılmaya devam eden bir arbovirüs enfeksiyonudur. Çoğunlukla Culex türü sivrisineklerin ısırması ile bulaşan hastalık, sıklıkla Haziran ve Eylül ayları arasında yayılır. Hastalığın dünya genelinde hızla yayılmasının sebebi, virüsü taşıyan sivrisineklerin farklı kanatlı hayvan türlerini de sokarak enfekte etmesidir. 

Arıza kadrosunda bomba transfer! Nursel Köse kadroya dahil oldu... Arıza dizisi konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Arıza kadrosunda bomba transfer! Nursel Köse kadroya dahil oldu... Arıza dizisi konusu nedir?
Usta sanatçı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0