Sadakatsiz dizisinde şoke eden ayrılık kararı! Eren Vurdem diziden ayrıldı...

Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz dizisinde Mert karakterine hayat veren oyuncu Eren Vurdem diziden ayrıldı.

İlk bölümünden itibaren büyük heyecan yaratan Sadakatsiz dizisinin önemli rollerinden birisi diziye veda etti. Medyapım tarafından çekilen yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği Sadakatsiz dizisinde Mert karakterine hayat veren oyuncu Eren Vurdem diziden ayrıldı. Vurdem’in canlandırdığı Mert karakteri izleyiciler tarafından pek sevilmiyordu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sadakatsiz dizisinden ayrıldığını duyuran Vurdem: “Sevgili ve değerli izleyicilerimiz. Hikâye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz. Sizlerden bol küfür yedim. Demek ki karakter amacına ulaşmış. Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup onlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız. İyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde en yakın zamanda buluşmak dileğiyle, sağlıcakla kalın.” cümlelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu Sinem Uslu yeni imajıyla Elçin Sangu'ya benzetildi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Sinem Uslu yeni imajıyla Elçin Sangu'ya benzetildi
Efsane dizinin yıldızı şimdi müşterilerine ayakkabı giydiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Efsane dizinin yıldızı şimdi müşterilerine ayakkabı giydiriyor!
Emrah: Ben gelmem hologramım gelsin!

İLİŞKİLİ HABER

Emrah: Ben gelmem hologramım gelsin!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0