TRT 1'in görkemli tanımına fenomen dizilerin oyuncuları da katıldı!

Türkiye'nin kanalı olan TRT 1'in kanal ve proje tanıtım gecesini Diriliş Ertuğrul'da rol alan Engin Altan Düzyatan sundu. Geceye TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'de katıldı. Kanal'da yer alan ve reytingleri alt üst eden dizi projelerinde yer alan oyuncular ise canlı yayınla bağlandıç

Özü Sözü İnsan sloganı ile son bir kaç yıla damga vuran TRT ve diğer kanallarının tanıtımı görkemli bir programla seyircisiyle buluştu. İstanbul ve Konya'da Uluslararası İbrahim Eren, film Platosu kuran TRT yönetimi aynı zamanda büyük ses getirecek dizi ve film projeleri içinde hazırlıklara başlandığını duyurdu. TRT 1 kanalında yer alan ve reyting rekoru kıran dizilerde yer alan oyuncularda programa bağlantılarla katıldı. 

gönül dağı oyuncuları türkü söyledi

gönül dağı oyuncuları türkü söyledi

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncuları Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Hatice Şendil katılırken Masumlar Apartmanı’ndan Ezgi Mola ile Birkan Sokullu ikilisi yer aldı. Payitaht "Abdülhamid" dizisinden ise Bülent İnal ile Bahadır Yenişehirlioğlu, yayınlandığı günden itibaren tüm rakiplerini alt üst eden Gönül Dağı’ndan Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan, Tövbeler Olsun’dan Erkan Can ve Güven Kıraç, Benim Adım Melek’ten Kutsi ve Nehir Erdoğan, Tozkoparan İskender’den Çağan Efe Ak, Yusuf Gökhan Atalay ve Tuana Naz Tiryaki, Seksenler’den Şoray Uzun, Hacı Ali Konuk ve Onur Dilber, Acemi Anneler’den Melis Yıldırım, Yağmur Öztürk, Merve Üçer ve Begüm Topçu, Türkan Hanım’ın Konağı’ndan Arzu Yanardağ, Fazlası Zarar program sunucusu Ezgi Sertel, Gündem Ötesi ve 3’te 3 program sunucusu Pelin Çift ve Hayatın Ritmi program sunucusu Dr. Halit Yerebakan yer aldırlar. 

ezgi mola ve birkan sokullu merak edilenleri anlattı

ezgi mola ve birkan sokullu merak edilenleri anlattı

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, Duygu Ayca ve Oğuz Bay'dan skandal hareketler!

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, Duygu Ayca ve Oğuz Bay'dan skandal hareketler!

BİR YORUM YAPIN 0