Cennet Mahallesi'nin çocuk yıldızı Ayşe büyüdü! Son haliyle şaşırtıyor

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi dizisinde usta sanatçı Melek Baykal'ın küçük kızı Ayşe'yi canlandıran Belemir Temizsoy, son haliyle şaşırtıyor! Temizsoy şimdilerde YouTube'a yayın yapıyor.

Bir döneme damgasını vuran, başrolünde Alişan ile Çağla Şikel'in yer aldığı Cennet Mahallesi dizisinde, Şikel'in kız kardeşi Ayşe'yi oynayan Belemir Temizsoy artık bir genç kız oldu. Diziden sonra başka bir projede yer almayan ve şimdilerde YouTube'e yayın yapan Temizsoy, Alişan ile Demet  Akalın'ın sunduğu sabah programına konuk oldu. Temizsoy'u görenler, değişimine inanamadı. Konservatuvar mezunu olan Temizsoy, oyunculuğa geri dönmek istediğini de belirtti. Aynı yayına, dizide Aliş karakterini oynayan Seyit Karabulut da katıldı. İşte çocuk yıldızların son halleri:

BELEMİR TEMİZSOY KİMDİR?

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Belemir Temizsoy, Çiçek Taksi ve Cennet Mahallesi dizilerinde rol aldı. Sonrasında herhangi bir projede yer almayan Temizsoy, Cennet Mahallesi'nde Yunus karakterini oynayan Müjdat Gezen'in tavsiyesi üzerine tiyatro ve baleye yöneldi. Genç oyuncu, Beyoğlu Belediye Tiyatrosu ile Müjdat Gezen Konservatuvarı'nda tiyatro eğitimi ayrıca bale eğitimi aldı.

Savcı 'meşru müdafaa yok' dedi, Melek İpek için müebbet istedi

İLİŞKİLİ HABER

Savcı 'meşru müdafaa yok' dedi, Melek İpek için müebbet istedi
İzmir depreminde İnci'yi kurtaran Edanur, bu kez otobüste doğum yaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

İzmir depreminde İnci'yi kurtaran Edanur, bu kez otobüste doğum yaptırdı!

BİR YORUM YAPIN 0