Savcı 'meşru müdafaa yok' dedi, Melek İpek için müebbet istedi

Antalya'da 2 çocuk annesi Melek İpek'in (31), kendisini dövüp, işkence yaptığını iddia ettiği 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldürdüğü olaya ilişkin hazırlanan iddianame, mahkemece kabul edildi. İddianamede, olayın meşru müdafaa olmadığı, sanığın 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası ile yargılanıp tahrik indirimi uygulanması istendi.

Döşemealtı ilçesinde servis şoförlüğü yapan Ramazan İpek ile 12 yıllık eşi Melek İpek arasında, 7 Ocak gecesi yaşadıkları müstakil evde tartışma çıktı. Tartışma sonrası Ramazan İpek, eşini kelepçe takarak çıplak şekilde saatlerce dövdü. İşkence ve dayaktan gözleri şişen ve morluk oluşan Melek İpek halsiz kalırken, eşi Ramazan İpek kendisini ve 2 çocuğunu öldüreceğini belirterek sabaha karşı evden ayrıldı. Birkaç saat sonra eve dönen Ramazan İpek, karşısında elleri kelepçeli halde av tüfeğiyle bekleyen Melek İpek'i buldu.

İkili arasında çıkan arbede sırasında Melek İpek, tüfekle eşini vurup öldürdü, ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Melek İpek'i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu. Kelepçeleri açılan Melek İpek'e ambulansta müdahale edildi. Gözaltına alınan Melek İpek, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Çiftin çocukları 9 yaşındaki C. ve 7 yaşındaki İ., annenin yakınlarına teslim edildi.

'MEŞRU MÜDAFAA DEĞİL'

Ramazan İpek'in öldürülmesine ilişkin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Cumhuriyet Savcısı Haki Çeliker imzasını taşıyan iddianamede, eşi kasten öldürmek suçundan sanığın ömür boyu hapsi istendi. Savcı, olayın meşru müdafaa olmadığını, sanığın tahrik indiriminden yararlanmasını istedi.

Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Cennet Mahallesi'nin çocuk yıldızı Ayşe büyüdü! Son haliyle şaşırtıyor

İLİŞKİLİ HABER

Cennet Mahallesi'nin çocuk yıldızı Ayşe büyüdü! Son haliyle şaşırtıyor
İzmir depreminde İnci'yi kurtaran Edanur, bu kez otobüste doğum yaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

İzmir depreminde İnci'yi kurtaran Edanur, bu kez otobüste doğum yaptırdı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 44

vatandas 3 yıl önce

Kadının yüzü gözünden belli değil mi herşey ?

Yorumcu 3 yıl önce

Kadın telefon açıp veya komşulardan yardım çağırabilirdi. O silah çekip vurmayı seçmiş. Burda malesef müdafaa yok. Hatta planlayarak öldürme hükmü olmadığı için yatsın kalksın şükretsin

Toplam 2 beğeni

velhasıl 3 yıl önce

Kadın öldürülseydi daha iyiydi. Bunu mu demek istediniz Kasten öldürme yok denince Sn. Savcım.

Envers 3 yıl önce

Bu kanunlarla 220 km hızla geriye gidiyoruz. Suçluların ve hainlerin cirit attığı bi ülke olmaya yol alıyoruz.

Ertan Sarikaya 3 yıl önce

Herkes hakimden daha iyi bilir olmus, bi haber le, bir tarafi dinlemekle hersey ortaya cikar olmuş. Acaba tüm geecekler biliniyor mu da herkes karar veriyor

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun