
Hindistan'da bir mağarada Rus bir kadının, 4 ve 6 yaşlarındaki iki kızıyla birlikte bir mağarada yaşadığı tespit edildi. Kadının, 8 yıl önce vize süresinin dolduğu belirlendi.
Geçtiğimiz hafta Hindistan'ın güneyindeki Karnataka Eyaleti'nde yer alan Gokarna kasabası heyelan tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Tehlikeli bölgede bulunan ormanda mahsur kalan turistleri aramak için Hindistan polisi bölgede devriye gezmeye başladı.
Polisler yeşilliklerin arasında gizlenmiş bir Hindu tanrısı heykeli gördü. Heykele yaklaştığında derme çatma perdelerle girişi kapatılmış bir mağaraya denk geldi.
RUS KADIN İKİ KIZIYLA BİRLİKTE MAĞARADA YAŞIYOR
Polisler içerinde bir kadın ve iki kız çocuğunun yaşadığını gördü. 9 Temmuz'da gerçekleştirilen bu keşfin ayrıntıları günler sonra ortaya çıktı.
Mağaradaki kadının 40 yaşındaki Rus uyruklu Nina Kutina olduğu tespit edildi. Nina, 4 ve 6 yaşındaki iki kızıyla birlikte bir haftadır bu mağarada yaşıyordu.
Polis tutanaklarında, mağaranın duvarlarında Hindu tanrıların asılı olduğu, kadının mum ışığında yoga ve meditasyon yaptığı ve odun ateşinde yemek pişirdiği bilgileri yer aldı. Nina Kutina, "Ormanda kalıp Tanrı'ya ibadet etmekle ilgilendiğini" söyledi.
VİZESİ 8 YIL ÖNCE DOLMUŞ
Polis, Rus kadının vize süresinin 8 yıl önce dolduğunu söyledi. Nina Kutina, Hindistan basınına verdiği röportajda kızlarıyla birlikte bağımsız yaşama kararını savundu ve şelalelerde yüzerek, resim yaparak ve çömlek yaparak zamanını geçirdiğini anlattı.
Doğada yaşamak hakkında konuşan Kutina, "Doğada, ormanda kalma konusunda büyük bir deneyimimiz var. Ölmüyorduk. Kızlarımı ormanda ölmeleri için getirmedim" dedi.
Polis şefi, Kutina'nın pasaportu ve vizesi hakkında doğru bilgileri vermekte isteksiz olduğunu belirtti ve prosedürlere uymak zorunda olduğunu söyledi.
SINIR DIŞI EDİLECEKLER
Hükümet yetkilileri, yakın gözetim altında tutulan kadın ve çocukların sınır dışı edilmesi için çalışıyor. Rus kadın ve çocukları, geçici süreyle gözaltı merkezinde tutuluyor.
BİR YORUM YAPIN 0