Bir rezalet daha: Süt ve dönerden sonra ekmek...

Mersin'in Tarsus ilçesinde, pişirime hazır ekmek hamurlarına hijyen kurallarına aykırı şekilde çeşitli ürünler ilave edilmesinin görüntülerinin TikTok'ta paylaşılmasının ardından bir fırının faaliyeti 30 gün durduruldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TikTok uygulaması üzerinden paylaşılan görüntülerde bir kişi, fırında pişirilmesi için tepsiye dizilen ekmek hamurundan birinin arasını açıp dondurma koyuyor.

Fırından çıkan ekmeğin ortasını açan kişinin, çıkardığı dondurma çubuğunu yaladığı görülüyor.

Bir kullanıcı, görüntülerle ilgili "Ekmek üretimini oyuncağa çevirip kamu sağlığını tehdit eden bu şahsa dur der misiniz? Bu kişi Tiktok üzerinden benzer videolar çekerek halk sağlığını riske atmaktadır. Söz konusu işletmenin tespiti için Mersin Tarım Orman İl Müdürlüğü'nü göreve çağırıyoruz" paylaşımını yaptı.

Tepki çeken görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından inceleme başlatıldığı bildirildi.

Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs ile ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs ile ekranlara dönüyor!
Rober Hatemo zor durumda! 'Ya yazlığım ya arsam gidecek'

İLİŞKİLİ HABER

Rober Hatemo zor durumda! 'Ya yazlığım ya arsam gidecek'
Enes Batur takipçisinin kız isteme törenine katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Enes Batur takipçisinin kız isteme törenine katıldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0