Seren Serengil'den yeni doğum yapan Buse Varol için tepki çeken sözler!

Hastalıklarla gündemden düşmeyen Seren Serengil'in hedefindeki isim bu kez Buse Varol oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil yaptığı açıklamayla magazine gündemine bomba gibi düştü. Yaptığı ağır eleştirilerle ünlüler hakkındaki fikirlerini hiç çekinmeden dile getiren Serengil'in hedefinde bu kez Alişan'ın eşi Buse Varol vardı. Serengil, Varol hakkında: "Çok da iyi ve tanınan bir oyuncu değildi zaten. Ali'yle evlenerek hayatını garanti altına aldı" dedi.

BUSE VAROL İYİ BİR OYUNCU DEĞİLDİ

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında konuşulan konulardan birisi de Alişan ve Buse Varol'du. Bircan Bali'nin "Alişan'ı seversiniz sevmezsiniz ama..." ile başlayan cümlesi Arto'nun "Sevmeyiz!" cevabıyla kesildi.

Özellikle Seren Serengil, Alişan'ı yere göğe sığdıramazken; eşi Buse Varol'un hayatının en iyi zamanlarını yaşadığını ve Alişan'dan önce yetenekli ve tanınan bir oyuncu olmadığını söyledi. Arto ise Buse Varol için sinsi bir tavırla "Çok akıllı bir kız!" dedi.

Seren Serengil: "Ali'nin (Alişan) hakkını neden verelim, çünkü karısına çok iyi bir hamilelik geçirtti, el üstünde tuttu. Ailesine çok düşkün olmasına rağmen kızın her dediği yapılıyor, her istediği alınıyor. Kız hayatında görebileceği en şekilde ve en iyi şartlarda yaşıyor. Çok da iyi ve tanınan bir oyuncu değildi zaten. Ali'yle evlenerek hayatını garanti altına aldı. Ali'yle mutlu ve güzel bir evliliği var. Bence Ali çok iyi bir eş, örnek alınması gerekiyor." açıklamasını yaptı.

Ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında ateş püskürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında ateş püskürdü!
Beren Saat ve kayınvalidesi aralarındaki buzları eritti!

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat ve kayınvalidesi aralarındaki buzları eritti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Enes duzgun 3 yıl önce

Haset hastalığı nazar kaza yaptırır milletin maddi manevi zarar verir ayıp çok ayıp dedi kodu yapmak kocaman kocaman ağzını zidoldura doldura Alisaninda umrundaydi sizin sevmeniz

Enes düzgün 3 yıl önce

Manevi kalp hastası olmak çok kötü size ne aslan gibi insan Ali san lohusa kadınhakkında lak lak dedi koducular bu hakkınız yok

Cecenguzeli 3 yıl önce

Bu kadının gülüşü ve bu bilmiş bilmiş konuşmaları beni delirtiyor. Sen o Buse nin tırnağı olamazsın. Ben bu kadını tanıdıkça Yaşar a hak verdim adam ucuz kurtulmus

Toplam 1 beğeni

misafir 3 yıl önce

Hata sizde değil sizi orda program yaptıranda!

Toplam 8 beğeni

kudüs kartalı 3 yıl önce

allah mesut etsin onlar anlaşmış evlenmiş garanti falan hiç hoş şeyler değil sevgili seren kardeşim

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun