Bennu Yıldırımlar herkesi şaşırttı! Ünlü oyuncunun evli ve kızı olduğu ortaya çıktı

Olağan Şüpheliler ile ekranlara dönüş yapacak olan ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar ile ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Ekranların sevilen yüzü Yıldırımlar'ın kendisi gibi oyuncu olan Bülent Emin Yarar ile evli olduğu ve bu evliliklerinden Ada Yarar adlı bir de kızları olduğu belirtildi.

Yakın zamanda afişi yayınlanan dizinin çekimleri ise hızla devam ediyor. Mart ayında seyirci ile buluşacağı bilinen Exxen'in iddialı yapımı Olağan Şüpheliler'in hikayesi kadar oyuncularının özel hayatları da merak konusu oldu. Yasemin Allen, Ceren Moray ile başrolleri paylaşan Bennu Yıldırımlar ile ilgili öyle bir gerçek ortaya çıktı ki duyanlar bu duruma çok şaşırdı.

Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Fikret karakteri ile hafızalara kazınan Bennu Yıldırımlar'ın kendisi gibi oyuncu olan Bülent Emin Yarar ile evli olduğu ortaya çıktı.

Ekranların sevilen oyuncularının evliliklerinden Ada Yarar adlı bir kızları olduğu öğrenildi.

Hayranları tarafından evli oldukları bilinmeyen oyuncu çiftin Instagram hesaplarında da birlikte paylaşımları olmaması dikkat çekti. Yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Bennu Yıldırım'ın özel hayatı ile ilgili bu gerçek herkesi şaşkına çevirdi.

Öte yandan Bennu Yıldırımlar, Instagram story'sinden kızı Ada Yarar'ın yaptığı paylaşımı yayınlayarak dikkat çekti. Kızının "Sanırım benziyoruz" yazarak annesi Bennu Yıldırım'ı etiketlediği gönderisini yetenekli oyuncunun da kendi story'sinden paylaşması sonrası takipçileri büyük ilgi gösterdi.

Pierre Cardin'in Balon sarayı satılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Pierre Cardin'in Balon sarayı satılıyor!
İrem Derici'ye toplam 4 bin 369 lira ceza uygulandı!

İLİŞKİLİ HABER

İrem Derici'ye toplam 4 bin 369 lira ceza uygulandı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İsimsiz 3 yıl önce

Vah vah. Niye sakladılarki evli olduklarını. Gayet normal bir durum yetişkin kişilerin evlilik yapması.