Meghan Markle Kraliyet'i yalan haber yapmakla suçladı

Meghan Markle ve eşi Prens Harray, Oprah Winfrey'in CBS televizyonunda yayınlanan programına konuk oldular. Markle burada, Kraliyet hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundular.

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'in CBS televizyonunda yayınlanan şovuna konuk oldu. Programdan kısa bir bölüm Twitter'de yayımlandı. Bölümde Oprah Winfrey'in 'Gerçeklerinizi anlattığınızı duyan Saray hakkında ne hissediyorsunuz?' sorusu üzerine Meghan Markle, 'Firmanın (Sarayın) bizimle ilgili yalan haberlerin sürdürülmesinde aktif bir rolü varsa bunca zamandan sonra bizden hala nasıl sessiz olmamızı bekleyebilirler anlamıyorum.' cevabını verdi.

Düşes, söyleşinin bir şeyleri kaybetme riski barındırıp barındırmadığı sorusuna ise "Zaten çok şey kaybedildi." yanıtını verdi.

Buckingham Sarayı, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Kraliçe Elizabeth'e İngiliz kraliyet ailesinin çalışan üyeleri olarak geri dönmeyeceklerini bildirdiğini açıkladı. Kararın ardından Prens Harry, tüm onursal unvanlarını kaybettiler. Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, "Sussex Duk ve Düşesi, Kraliçeye yaptıkları açıklamada Kraliyet ailesinin çalışan üyeleri olarak dönmeyeceklerini doğruladı. Kraliçe, Dük ile yapılan görüşmelerin ardından, Kraliyet Ailesi'nin işinden uzaklaşarak, kamu hizmeti hayatının getirdiği sorumluluk ve görevlere devam etmenin mümkün olmadığını teyit etti." ifadeleri kullanıldı.

Prens Harry ve Meghan'ın geçtiğimiz günlerde ikinci bebeklerini bekledikleri açıklanmıştı.

Sussex Sözcüsü, 2018 yılında evlenen 36 yaşındaki Prens Harry ve 39 yaşındaki eşi Markle Markle çiftinin bebek beklediği yönünde çıkan haberleri aşağıdaki fotoğraf ile doğrulamıştı.

ARCHIE AĞABEY OLACAK!

2019 tarihinde ilk çocuklarını kucaklarına alan ünlü çifttin sözcüsü, çiftin ikinci çocuk haberinin sevincini yaşadıklarını açıklamıştı.  Çiftin sözcüsü, "Archie'nin ağabey olacağını doğruluyoruz. Sussex Dükü ve Düşesi ikinci çocuklarını bekledikleri için çok mutlu" ifadesini kullanmıştı.

Bircan Bali şikayetçi olmuştu! Reynmen hakkında 4 yıl 4 ay hapis istemi

İLİŞKİLİ HABER

Bircan Bali şikayetçi olmuştu! Reynmen hakkında 4 yıl 4 ay hapis istemi
Somondan döner yapan Tokatlı usta, taleplere yetişemiyor

İLİŞKİLİ HABER

Somondan döner yapan Tokatlı usta, taleplere yetişemiyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0