Bircan Bali şikayetçi olmuştu! Reynmen hakkında 4 yıl 4 ay hapis istemi

Sunucu Bircan Bali'nin şikayeti üzerine Reynmen mahlaslı Yusuf Aktaş hakkında, hakaret ve tehdit suçlarında bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanmış olan iddianame kapsamında sunucu Bircan Bali'nin, 'Reynmen' mahlaslı şarkıcı Yusuf Aktaş aleyhine, hakaret edip tehditte bulunduğu iddiası sebebiyle suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. Bali'nin söz konusu dilekçesinde, 'Aktaş'ın 13 Ocak 2021'de Instagram üzerinden, kendisine yönelik video ve yazılar paylaşarak, 'Leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz...' ifadelerini kullandığının belirtildiği' bilgiler yer aldı.

ReynmenİLİŞKİLİ HABERReynmen'in Survivor izleyenleri küçümsemesi Acun Ilıcalı'yı kırdı! Reynmen kimdir?

Suç duyurusu sonrası soruşturma başlatıldığı ve şüpheli Aktaş'ın savcılıkça ifadesinin alındığı da iddianamede yer alan bilgiler arasındaydı. İddianamede yer alan diğer bilgilere göre Aktaş, Bircan Bali hakkında kendisiyle ilgili kasıtlı şekilde, sürekli milyonlara ulaşan hakaret içerikli yayınlar yapması üzerine sadece kendisini savunma ve anlatabilme amacı ile söz konusu ifadeleri kullandığını ve hakaret kastının bulunmadığını belirtti.

Suçun uzlaşma kapsamında olduğu ve tarafların uzlaştırmacıyla görüştürüldüğü ancak iki isim arasında bir uzlaşmanın sağlanamadığı vurgulandı. Şarkıcı Aktaş'ın "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 9,5 aydan, 4 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması istemiyle yargılanması istendi.

Meghan Markle Kraliyet'i yalan haber yapmakla suçladı

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle Kraliyet'i yalan haber yapmakla suçladı

BİR YORUM YAPIN 4

misafir 3 yıl önce

Bunlar kimdir ya ne katmislar hayata ne vermisler hicbirsey ikiside Bos beles yasiyorlar.

sefa7 3 yıl önce

e çocuk yalan mı demiş???....

Guaidoglu 3 yıl önce

Ben hicbirsey anlamiyorum. Adamlar sabah aksam Cumhurbaskanina küfür ediyorlar. Basta diktatör diyorlar sonra say... Adamlar hicbirsey almiyor. Bunlar da nedense 4,5 yil hapis den basliyor. Allah askina bir hukukcu anlatsin bana.

hakan 3 yıl önce

kim olursa olsun seç işlemişse cezasını çekecek isimlerim önemi yok ünlü ünsüz umrumuzda deyil