Doğan Cüceloğlu'nun ölümünü fırsata çevirmek istediler! Dolandırıcıların yöntemi pes dedirtti!

Geçtiğimiz gün evinde hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ünlü psikoloğun ölümün ardından adına sosyal medyada sahte hesaplar açıp insanlardan para isteyen kendini bilmezler, “Bu kadarına da pes” dedirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu geçen salı günü Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybetmişti. Ailesi ile yaşadığı evinde ölü bulunan ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun ailesi, sahte sosyal medya hesaplarından Cüceloğlu'nun fotoğrafının izinsiz kullanılarak para toplanmaya çalışıldığını duyurarak vatandaşları bu hesaplara itibar etmemeleri konusunda uyardı.

Cüceloğlu'nun ailesi, sahte hesaplarla Cüceloğlu'nun adına para toplanmaya çalışıldığını, bu hesaplara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Cüceloğlu'nun ailesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sizlerle paylaşmak istediğimiz önemli bir konu var. Sizler de hatırlayacaksınız Doğan Hoca geliştiren aile ve okul ortamı için emek veren herkese "aynı ekipteniz" derdi. Onun sosyal medya hesaplarını takip eden, fikirlerini uygulamaya çalışan sizler geçirdiğimiz bu zor günlerde bizlere de ailesi olarak "aynı ekipten" olduğumuzu hissettirdiniz, tekrar sağ olun.

Doğan Hoca'nın adından faydalanmak amacıyla açılan sahte hesaplarda para toplanmaya çalışıldığı, adının ve fotoğrafının iznimiz olmaksızın bazı faaliyetlerde kullanıldığı bilgisini üzülerek öğrendik.

Doğan Cüceloğlu adına hiçbir sebeple para toplamamız söz konusu değildir. Onun adının topluma faydalı işler için onayımız alınarak yapılacak faaliyetler dışında kullanılmasına zaten yorgun olan gönlümüzün kırıldığını belirtmek ister, dikkatlerinizi rica ederiz. Sizler de büyük ekibi olarak lütfen buna izin vermeyin."

CZN Burak bu kez sevimli arkadaşlarını elleriyle doyurdu!İLİŞKİLİ HABERCZN Burak bu kez sevimli arkadaşlarını elleriyle doyurdu!

DOĞAN CÜCELOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Cüceloğlu için, bugün Beşiktaş'taki Levent Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

EŞİ VE YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cüceloğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu, camiye getirildi. Eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu, ailesi ve yakınları, Cüceloğlu'nun tabutu başında gözyaşı döktü. Ünlü yazarın cenazesi, kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İstanbul'da düzenlenen cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ''Bütün sıfatlarından bağımsız güzel bir insandı. Daha iyi nasıl olabiliriz sorusu üzerine Amerika'da Türkiye'de bir çok çalışma yapmış kıymetli bir bilim insanıydı. Her zaman dünyaya açık ama yerli ve milli bir insandı. Eserleri ile inşallah etkisi devam edecek. Cumhurbaşkanımızın taziye dileklerini de ailesine ilettim. Ailesine de sabırlar diliyorum.'' dedi.

Prof. Dr. Doğan CüceloğluİLİŞKİLİ HABERProf. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu! Beşiktaş'taki evinde bulunmuştu...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise, ''Hepimizin hocası ve Türk öğretmenlerinin öğrencilerinin, ailelerinin velilerin hepsinin yetişmesinde çok özel bir emeği olan bir hocamız. Ve İnsanları üzerlerindeki etiketlerinden bağımsız olarak kalbi ile okuyabilen bir ustamız. Eserleri ile ortaya koyduğu çalışmalarıyla, hatıralarıyla yaşayacak bir büyüğümüz. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

DOĞAN CÜCELOĞLU KİMDİR?

Doğan Cüceloğlu, 1938 Mersin-Silifke'de doğmuştur. On bir çocuklu bir ailenin on birinci çocuğu olan Doğan Cüceloğlu, Mersin'in Silifke kasabasında dünyaya geldi. On yaşındayken annesini kaybetti. Silifke'de en yüksek dereceli okul olan ortaokulu bitirdikten sonra subay olan ağabeylerinin yanında Ankara ve Kırklareli'nde okudu ve Kırklareli Lisesi'nden mezun oldu.

Türkiye'nin konuştuğu Hakan Aysal-Semra Aysal olayında flaş gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin konuştuğu Hakan Aysal-Semra Aysal olayında flaş gelişme!
Emine Erdoğan'dan 'Ayda' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan 'Ayda' paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Byd 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Toplam 5 beğeni

BAYRAK 3 yıl önce

Ne olursan ol. Ecel geldi mi yapılacak bir şey yok.Mevlam en doğrusunu bilir.Önemli olan Alalah'ı unutmamak!!

Toplam 7 beğeni

Serdar 3 yıl önce

Yani neyin önemi var bu mesajınızla.?

Toplam 1 Beğeni

Hayri ÇELİK 3 yıl önce

Yeri doldurulamaz hocamıza Rabbim Rahmet eylesin...

Toplam 6 beğeni

Haskul 3 yıl önce

Güzel insandı. Rabbim rahmet eylesin inşallah

Toplam 7 Beğeni