Türkiye'nin konuştuğu Hakan Aysal-Semra Aysal olayında flaş gelişme!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 7 aylık hamile eşi Semra Aysal’ı sigorta ücretini alabilmek için kayalıklardan aşağı iddia edilen Hakan Aysal tutuklanmıştı. Hakan Aysal’ın Semra Aysal’ı zorla götürdüğünü düşünen bir turistin olay öncesi çektiği video ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2018 yılı Haziran ayında tatil için önce İzmir’e ardından ise Muğla’ya giden 7 aylık hamile Semra Aysal ve eşi Hakan Aysal, tatillerinin son gününde Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Kelebekler Vadisi’ne gitti. Burada kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden 7 aylık hamile Semra Aysal’ın ölümünü şüpheli bulan aile, savcılığa olayın araştırılması için başvuru yaptı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Hakan Aysal’ın hayatını kaybeden eşi Semra Aysal üzerine parça parça 119 bin TL kredi çektirdiği ve olaydan kısa bir süre önce eşine 400 bin TL değerinde ferdi kaza sigortası yaptırdığı ortaya çıkınca savcılık Hakan Aysal hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Gözaltına alınan Hakan Aysal tutuklandı. Hakkında dava açılan Aysal, 11 Şubat’ta yargılanmaya başlandı. Davanın ilk duruşmasında ‘kasten öldürme’, ‘tasarlayarak öldürme’ ve ‘gebe olduğu bilinen kadını öldürme’ suçlarıyla yargılanan Hakan Aysal, suçlamaları kabul etmedi. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için 6 Nisan 2021 tarihine ertelendi.

İbrahim Tatlıses, İbo ShowİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses, İbo Show'un başarısını kutlamak için 500 kilo çiğ köfte dağıttı!

ÖLMEDEN HEMEN ÖNCE ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Semra Aysal’ın hayatını kaybettiği kayalık alana eşi Hakan Aysal ile birlikte giderken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Aynı tarihte eşi ve çocuklarıyla bölgeye giden bir ailenin çifti gördüğü, hamile Semra Aysal’ın eşi tarafından zorla götürüldüğünü düşünerek o anları cep telefonuyla kaydettiği ve kayıt sırasında da, "Bu adam ya kadını aşağıya atacak ya da kadın adamı aşağıya atacak" diyerek tepki verdiği görüldü. Cep telefonuyla çekim yapan kişinin görüntüleri bilgisayara atarak sakladığı, olayla ilgili ağabey Naim Yolcu’yu televizyonda gördükten sonra kendisine ulaşarak teslim ettiği öğrenildi.

‘BİLGİSİ OLANLAR BİZE ULAŞSIN’

Hayatını kaybeden Semra Aysal’ın ağabeyi Naim Yolcu, "Bu olay basına yansıdıktan sonra birçok insan sosyal medya platformlarından yorumlar yazıyor. Olay anında orada olan da varmış. Aralarından bize tanıklık etmek için ulaşanlar oldu, sağ olsunlar. Bilgileri de paylaştılar bizimle. Olayı gören başka kişiler de varmış. Daha sonraki yaşantısında ev kiraladığı ve eve başka kişiler ile girip çıktığı öğrenilince evden çıkarıldığı şeklinde yorumlar yapılmış. Bu yorumu yazan kişiye ulaşmaya çalıştık, fakat ulaşamadık. Bu konu için de bize ulaşırsa yorumu yazan memnun oluruz. Bu konu ile alakalı elinde fotoğraf veya bilgisi olan varsa da bize ulaşmalarını rica ediyorum. Zaten sosyal medyada da gözüküyor. İsmimiz ve soy ismimiz belli. Bize ulaşırlarsa memnun oluruz.” dedi.

Yıldız şarkıcı Maluma ile Nusret buluştu!İLİŞKİLİ HABERYıldız şarkıcı Maluma ile Nusret buluştu!

Doğan Cüceloğlu'nun ölümünü fırsata çevirmek istediler! Dolandırıcıların yöntemi pes dedirtti!

İLİŞKİLİ HABER

Doğan Cüceloğlu'nun ölümünü fırsata çevirmek istediler! Dolandırıcıların yöntemi pes dedirtti!
Bir mumun her iki ucunu da aynı anda yakarsanız...

İLİŞKİLİ HABER

Bir mumun her iki ucunu da aynı anda yakarsanız...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

konyalı biri 3 yıl önce

gerçekten, canlıların en tehlikelisi insanoğlu...ne düşündüğünü, ne yapacağını asla tahmin edemezsin

Toplam 9 beğeni

sefa7 3 yıl önce

selfie de kadın gayet normal ve mutlu yalnız. adamın bir halt yediği belli sigorta falan ama kadın da nasıl uyanamamış mevzuya..

Toplam 5 beğeni

Okur32 3 yıl önce

Gerçekten doğru ise aynı şekilde cezalandırılmasını isterdim

Toplam 15 beğeni

mahmut 3 yıl önce

Allah c.c korkusu olmayan insanın dünya menfaati için peşin zevki için neler yapabileceğinin en güzel örneği. Allah c.c aklımıza ve imanımıza mukayyet olsun bizi ebedi azabdan korusun.Amin.

Toplam 22 beğeni

gezginmisafir 3 yıl önce

Amin...

Toplam 0 Beğeni

aspnetturkiye.com 3 yıl önce

çok açık olay cinayet

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun