Sefirin Kızı'nı bırakan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile tatile çıktı!

Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan ve geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı sebebiyle bir dönem zor günler geçiren Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile tatile gitti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İki ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında evlenmişti. Sosyal medyayı sık kullanan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bugün çıktıkları tatilden pozlarını paylaştı. Seyşeller tatiline çıkan ünlü çiftin paylaşımları sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte Neslihan Atagül'ün tatilinden pozları :

neslihan atagül

neslihan atagül

kadir doğulu

kadir doğulu

neslihan atagül tatil pozları

neslihan atagül tatil pozları

Atagül, paylaşımlarının altına, "Merhaba ben Moana! Okyanusun kalbinden selam getirdim size" ifadelerini kullandı.

 

neslihan atagül tatil pozu

neslihan atagül tatil pozu

YENİ PROJESİ İLE EKRANLARA DÖNÜYOR!

Neslihan Atagül geçen yıl Star’ın Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayrıldığını açıklamıştı. O tarihten beri hiçbir projede yer almayan Atagül’ hayranlarına müjdeyi verdi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Atagül eski yuvasına geri döndü ve yine Star’ın yeni sezon için çekilecek iddialı dizisi için anlaşma yaptı.

Neslihan Atagül'ün başrolünü oynayacağı dizi bir kitap uyarlaması… “Gecenin Ucunda” adlı roman Peride Celal imzası taşıyor. Dizinin senaryosu Emre Özdur ve Başar Başaran imzası taşıyor. Dizinin yönetmen ve diğer oyuncu kadrosu önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

EŞİYLE OFİS AÇTILAR!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, bir süredir hayalini kurdukları şirketlerini hayata geçirdi.
Yaklaşık bir senedir çalışmalarını sürdüren çift, ofis açtı. Menajerliğin dışında markalara PR ve reklam gibi hizmetler verecek olan ikilinin, ilk ünlü danışmanı ise Murat Dalkılıç oldu.

BEBEKLİK HALİNDEKİ BAKIŞLARI DEĞİŞMEMİŞ!

Güzelliğiyle adından söz ettiren Neslihan Atagül'ün çocukluk fotoğrafı görenleri şaşkına çevirdi. Duru güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Atagül, bilindiği üzere son dönemde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk'ün yakınlığı, sonrası Neslihan Atagül'ün bu durumdan rahatsız olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun çocukluk halleri "masum bakışlarını hiç kaybetmemiş" dedirtti.

Özel hayatı ile merak edilen isimlerden olan Neslihan Atagül'ün çocukluk yıllarına ait fotoğrafı görenleri hayrete düşürdü. Takipçileri "Bakışları hiç değişmemiş" demeden edemedi.

İŞLERİNE YOĞUNLAŞTI!

Televizyonda da "Fatih Harbiye", "Kara Sevda" ve "Sefirin Kızı" gibi dizilerle başarısını ispatlayan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, ne yazık ki ciddi sağlık problemleri yaşamaya başladı. Bünyesi kaldırmadığı için rapor alarak "Sefirin Kızı"na erkenden veda etti. Ama boş oturmak ona göre değildi. Ünlü oyuncu, set temposunu kaldıramayacağı için başka alanlardaki işlerine yoğunlaştı.

Pandeminin ilk günlerinde başlattığı bir dijital dergi projesiyle uğraşan ve bir ekip kuran Neslihan Atagül, dergiye de Hadsiz adını verdi. Sınır tanımayan insanların hikayelerini anlatmak isteyen ünlü oyuncu ve ekibi, art arda sayılar çıkarmaya başladı. Şimdi de, sosyal medyada yeni hamlelere giriştiler.

YAZ POZU!

Hastalığı ile hayranlarını korkutan Neslihan Atagül'den birbirinden güzel yeni paylaşımlar geldi. Hızla kilo veren güzel oyuncu Neslihan Atagül'e 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konulmuştu. Uzmanların ölümcül boyutlara varabileceğini söyledikleri hastalığın ardından Neslihan Atagül son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemine geliyor. Sevenlerini bir hayli endişelendiren Neslihan Atagül son hali ile övgüleri topladı. Neslihan Atagül'ün yaz pozları büyük beğeni topladı. 

MORALİ BOZUKTU!

‘Sefirin Kızı’ dizisinde başrolde olan oyuncu Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmişti. Atagül, son görüntüsü ile endişelendirdi. 

Sosyal medyayı aktif kullanan 28 yaşındaki oyuncunun, "Bir zamanlar..." notunu düşerek hayranlarına sunduğu son fotoğrafları büyük ilgi gördü.

BİLİNMEYEN YÖNLERİNİ İLK KEZ PAYLAŞTI!

Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi ile zor günler geçiren ve ardından sağlığına kavuşan Neslihan Atagül kendi online dergisine konuk oldu. 2016 yılında meslektaşı Kadir Doğulu ile nikah masasına oturan Neslihan Atagül, oyuncu olmak için çok çabaladığını söyledi.

Kendi dijital dergisine konuşan Atagül, "Dar gelirli bir ailede büyüdüm. 13 yaşında bilinmeyen numaraları arayıp bir ajans numarası aldım" dedi. 28 yaşındaki oyuncu, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Aradım, 'Ajansınıza kaydolmak istiyorum' dedim. Annemle gittik, beni kabul ettiler ama 6 ay ses çıkmadı. Sonra bir audition (seçmeler) için aradılar.Pazardan yeni kıyafetler aldım. Meğer deneme çekimiymiş. Ama heyecanımı kaybetmedim. Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması üzücü ama kendi içimde inandığıma tutundum. Velhasıl kelam bir sürü zorluk atlattım.

Özel hayatı ile merak edilen isimlerden olan Neslihan Atagül'ün çocukluk yıllarına ait fotoğrafları görenler "Bakışları hiç değişmemiş" demeden edemedi. İşte Neslihan Atagül'ün çocukluk hali...

Atagül'ün çocukluk yıllarına ait fotoğrafları görenler "Bakışları hiç değişmemiş" demeden edemedi.

'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koyulan oyuncu Neslihan Atagül, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Atagül'ün gönderisi takipçilerinden ilgi gördü. 

Neslihan Atagül Doğulu, okuyucularının hayatlarına dokunmak ve onlara ilham olmak hissiyatı ile hazırladığı ve 1 yıldır her ay düzenli yayınlanan digital dergisi HADSİZ ‘in bu ayki konuğu oldu.

 

NESLİHAN ATAGÜL YENİ İŞİNİN BAŞINDA!

Neslihan Atagül, birkaç ay önce Sefirin Kızı dizisinden yakalandığı geçirgen bağırsak sendromu hastalığı yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Oyuncu zaman zaman Instagram’dan yaptığı paylaşımlarda fotoğraf veya videolar ile kendisini gösteriyor ve iyi olduğunu da anlatmış oluyor böylece. Neslihan Atagül yaptığı son paylaşımda keyfi yerinde olduğu görülüyor.

Neslihan Atagül, henüz setlere dönmemiş olsa da üzerine titrediği başka bir işi var. Oyuncu geçtiğimiz haziran ayından beri Hadsiz isimli dijital dergi çıkarıyor. Neslihan Atagül ve yeni sayı için çalışmaya başlamış bile…

 

 

AĞIR SUÇLAMA!

Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi ile zor günler geçiren ve ardından sağlığına kavuşan Neslihan Atagül yer aldığı dizi Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Günlerce konuşulan olay sonrası Hola dergisine kapak olan Neslihan Atagül'ün son olarak Hollywood yolcusu olduğu ortaya çıkmıştı. Çıkan haberler sonrası Seren Serengil'den bomba bir çıkış geldi. 

  • Neslihan Atagül'ün tazminat vermemek için hastalığını kullandığını söyleyen Seren Serengil ve sunucu arkadaşları olay sözler sarfetti. Peki Neslihan Atagül'ün hastalığı düzmece miydi?

Geçirgen bağırsak hastalığına sahip olan Neslihan AtagülİLİŞKİLİ HABERGeçirgen bağırsak hastalığına sahip olan Neslihan Atagül'den açıklama!

  • Yaptığı açıklamalarla hemen hemen herkesi eleştiri yağmuruna tutan Seren Serengil, Neslihan Atagül hakkında söylediği sözlerle magazin gündemini salladı. Serengil, Atagül'ün hasta olmadığını ve tazminat ödememek için diziden ayrıldığını iddia etti.

 

İSPANYOLCASI MEST ETTİ!

Sefirin Kızı dizisi ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle 10 gün ara verdiği dizisinin kadrosundan tamamen ayrılmak durumunda kaldı. Evde dinlenmeye çekilen Atagül, sosyal medyada gündem oldu.

Neslihan Atagül'ün ünü Türkiye sınırlarını aşarken ABD'nin en çok okunan HOLA! USA dergisinde kapak oldu. 

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Neslihan Atagül, 'Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz. Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hâlâ da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim.' demişti.

Kadir İnanır müjdeli haberi duyurdu! Usta oyuncunun hayatı belgesel oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Kadir İnanır müjdeli haberi duyurdu! Usta oyuncunun hayatı belgesel oluyor
Sinem Umaş paylaştı, adeta ortalık karıştı: Tabutu cenazede düşüp...

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Umaş paylaştı, adeta ortalık karıştı: Tabutu cenazede düşüp...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Çiçək 2 yıl önce

Yalan ben Neslihan seni çox sevirəm

Toplam 1 beğeni

selocan 2 yıl önce

ula arkadaş ünlü olmak varmış adamların bağırsağı bile gündem oluyor yav bizene ister kabız olur isterse cırcır ülkenin meselesimi şimdi bu

Toplam 5 beğeni

derin devlet 2 yıl önce

geçirgen bağırsak sendromu tedavisi çok uzun sürer. bu sendrom varsa yeni ortaya çıkmamıştır. çok uzun zamandır vardır zaten.üstelik bu ölümcül bir hastalık değildir. hayat kalitesini etkiler. işinize devam ederiniz. bu sebeple iş bırakılmaz.

Toplam 3 beğeni

chupper67 3 yıl önce

Yıllardır ortalara görünmeyenler sırf gündemde kalabilmek gündem yaratabilmek için bitarafınzda uydurup konuşuyorsuuz. arto kim ya Allah aşkına. seren hanım da kendini niğmetten sanıyor. Hade ordan hadeee. Kıskananlar çatlasıınnn

Toplam 5 beğeni