Avukatıyla davalık olan Coşkun Sabah hukuk zaferini kazandı

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, avukatı Burhan Ateş tarafından dava edilmişti. 2018 yılından bu yana süren davada mahkeme kararını verdi. Sabah, hukuk savaşını kazandı.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, 30 yıldır hukuki işlerini yürüten Avukat Burhan Ateş tarafından dava edilmişti. Ateş, Sabah'ın kendisinden habersiz başka bir avukatla da anlaşması üzerine son iki duruşmasına girmemiş ve anlaştıkları avukatlık ücretini alamadığını iddia edip 35 bin TL'lik icra davası açmıştı. Bu davaya Coşkun Sabah itiraz etmiş, Avukat Burhan Ateş ise İcra Hukuk Mahkemesi'ne başvurmuştu. İcra sonrası Ateş, 15 bin TL ödeme almıştı ancak kalan 20 bin lirayı alabilmek için Tüketici Mahkemesi'ne başvurmuştu.

Dosya için hazırlanan bilirkişi raporunda davalı Coşkun Sabah'ın, davacı Avukat Burhan Ateş'e borçlu olduğu, vekalet ücretinin ödenmediği tespit edildi. Bugün İstanbul Tüketici Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Avukat Burhan Ateş ve vekili Murat Bostan katılım sağladı. Mahkeme 2018 senesinden bu yana devam etmekte olan alacak davasında kararını verdi. Davacı Avukat Burhan Ateş'in açmış olduğu 20 bin liralık vekalet ücretinin ve söz konusu davanın reddine karar verdi. Gerekçeli karar ileri günlerde yazılacak.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya dava şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya dava şoku!

BİR YORUM YAPIN 0