Muhteşem rekor 38 ülkeye çıktı! Kuruluş Osman Rusya'da...

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın dünya genelinde yayınlanacak olan ülke sayısı her geçen yıl artıyor. Bu kez Rusya'da yayınlanacak olan dizi rekor kırdı.

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisi, bu kez Rusya'da ekrana gelecek. Rusya ile beraber 38 ülkede yayına girecek olan dizi PAY TV adlı kanalda yayınlanacak. 

DAHA ÖNCE YAYINA GİRDİĞİ ÜLKELER!

ATV'nin reyting rekorları kıran ve milyonları ekrana kilitleyen dizileri, yabancı izleyicilerin de gönlünü fethetmeye devam ediyor. Pakistan'ın Geo Entertainment kanalında yayınlanan Kuruluş Osman reyting rekoru kırdı. 

Bugüne kadar yayın hakkı dünyanın birçok ülkesine satılan Kuruluş Osman; TV kanalları ve uluslararası platformlar aracılığıyla birçok farklı coğrafyada milyonlara ulaşmayı başardı. Dizi, Tunus'un ardından şimdi de Libya'da yayına giriyor.

Kuruluş Osman, Libya'da Al Ahrar TV kanalında gösterilecek. Dizi, Ramazan ayında izleyicilerle buluştu.

KURULUŞ OSMAN PAKİSTAN'DA 

Yurt dışındaki başarıları devam eden Kuruluş Osman bu kez Urduca dublajla Pakistanlı hayranlarıyla buluşacak. Pakistan'ın en çok izlenen ulusal kanallarından birinde yayın hayatına başlayacak olan Kuruluş Osman'la ilgili Pakistanlılar şimdiden hayran sayfaları açmaya başladı.

Kuruluş OsmanİLİŞKİLİ HABERKuruluş Osman'ın Burak Özçivit'inin reklam pozları olay oldu!

kuruluş osman pakistanda yayınlanacak

kuruluş osman pakistanda yayınlanacak

Afrika'da olduğu gibi Pakistan'da da dizi Ramazan ayında başlanması planlanıyor. Aynı yapım şirketine ait olan Diriliş Ertuğrul, aynı kanalda 2020 yılının Ramazan ayında başlamıştı. Urduca dublajla yayınlanan dizi rekor izlenmeler kırıyor. 

İkinci sezonuyla ekranlara gelen Kuruluş Osman dijital platformda da egemenliği ele geçirdi. Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu dizinin resmi hesaplarındaki izlenme ve takip 1 milyarı geçti.

Dündar Bey OsmanİLİŞKİLİ HABERDündar Bey Osman'dan kaçmak için Bizansa sığınır! Kuruluş Osman 53. bölüm 1. fragmanı

DÜNYAYA AÇILDI!

Son yıllarda yurtdışında en çok tercih edilen Türk dizileri arasında birinci sırada Kuruluş Osman yer aldı. Dizi Ortadoğu ve Balkanlardan sonra şimdi de Afrika'da Uluslararası platformda yayınlandı.

kuruluş osman 32 ülkede yayın hayatına başladı

kuruluş osman 32 ülkede yayın hayatına başladı

Birinci sezonuyla yayına başlayan dizi Afrika ülkelerinde en çok izlenenler arasında yer aldı. Bunun yanı sıra dizide yer alan karakterlerde Google üzerinden aratıldı.

kuruluş osman afrika ülkelerinde yayınlanacak

kuruluş osman afrika ülkelerinde yayınlanacak

32 ülkede aynı anda yayın yapan Kuruluş Osman Tunus'ta Ramazan ayında yayınlanmaya başlayacak. 

Efsane aktör Jean-Paul Belmondo'ya Fransa'da veda edildi

İLİŞKİLİ HABER

Efsane aktör Jean-Paul Belmondo'ya Fransa'da veda edildi
PS4'ün en sevilen oyunu Spider-Man'in ikincisinin çıkış tarihi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

PS4'ün en sevilen oyunu Spider-Man'in ikincisinin çıkış tarihi belli oldu!

BİR YORUM YAPIN 7

Osman 3 yıl önce

Hala daha içindeki casusların (dündar ve hazal) dizide yer almaları benim izleme zevkimi kırdı malesef. Ayrıca Osman dizide çok saftirik kalıyor. Sanki bu role uygun değil gibi.

Toplam 1 beğeni

DERMİŞİM 3 yıl önce

dünyada hangi ülke tarihi şan ve şerefle dolu iken içini boşaltıp gafletle doldurur bizim haricimizde ki ülkelerin helede avrupanın tarihine bakın zulüm eziyet soykırım ahlaksızlıkla geçmesine rağmen tarihlerini kahramanlarla ahlakla doldururken biz kahramanlarımızı yerden yere vurarak 3-5 kadının peşinde asalak olarak gösteriyoruz ben medya sahibi olsam kalkıpda bu yüzsüzlüğe gönül mönül demem haberini bile yapmam maalesef bizde doğruyu aramak değil parayı aramak para kazanmak nasıl olursa olsun mübahtır zihniyeti

Toplam 4 beğeni

abdullah 3 yıl önce

kuruluş osmanla zerre alakası yok, tamamen hayal ürünü, ATV bin yaptığı bu kadar olur...dirilişi baştan sona kadar izlemiş olarak kuruluştan en fazla 5 bölüme dayana bildim beş para etmez alakasız bir dizi ...ingilizler bunada el atmış belli ki

Toplam 6 beğeni

Millet 3 yıl önce

Kuruluş Osman'ın sayın yönetmeni Turgut ALP diziye ne zaman dönecek? Çünkü Turgut ALP Ertuğrul bey den sonra Osman beyin de en önemli Alplerindendir. Aynı zaman da diziye de ayrı bir heyecan katacaktır.

Toplam 2 beğeni

Unknown 3 yıl önce

Maalesef Diriliş Ertuğrul'da kısmen etkilerini gördüğümüz Game Of Thrones'e benzeme gafleti bu filmde çok daha barizleşmiş. Oysaki bu film G.O.T'ki karanlık ve bilgelikten mahrum bir tarihten konusunu almamış iken... Muhteşem Yüzyıl gibi dişi faktöryel magazinel bir film ile Ertuğrul gibi biraz İslami unsurları olmak arasında gidip gelen bir gidişata sahip . Hem magazin merakı olanlar hem tarih merakı olanlara hitap ediyor. Ancak maalesef filmde kalabalık ve agresif kadın kadrosunun tarih bilgiye aykırı bir şekilde hiç bir islami fıkıh kaygısı güdülmeden İslami unsurların içi boşaltılmış. Bu haliyele tarihte haçlı-Müslüman mücadelesinin ruhuna aykırı ve müminleri inciten bir hal almıştır.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun